Super League 2 - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές ο Ηρακλής : Στα κυανόλευκα οι David Stojicevic και Παναγιώτης Λύγκας

Μετά τον Σιμόν Γκμπενιόν, ο Ηρακλής προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφές.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νταβίντ Στοΐσεβιτς, του 22χρονου Σέρβου μεσοαμυντικού, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην αυστριακή USK Anif αλλά και του Παναγιώτη Λύγκα, του 20χρονου μεσοαμυντικού, που φόρεσε τα δύο τελευταία χρόνια τη φανέλα του Θεσπρωτού.

Οι ανακοινώσεις :

“Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη έκανε η ομάδα μας, καθώς απέκτησε τον Σέρβο αμυντικό μέσο, Νταβίντ Στοΐσεβιτς. Ο 22χρονος παίκτης, με πολλές παραστάσεις από το αυστριακό ποδόσφαιρο, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας σε κρίσιμο ρόλο.

Ο υψηλόσωμος (1,84) 22χρονος ανασταλτικός χαφ αποτελεί επιλογή του Σάκη Τσιώλη, με τον κόουτς να πιστεύει πολύ στην αγωνιστική ποιότητα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος – παρά το νεαρό της ηλικίας – έχει συγκεντρώσει πολλές αγωνιστικές παραστάσεις.

Έχει αγωνιστεί στις αυστριακές ομάδες Υποδομής της Μπούρμοος, Σάλτσμπουργκ και Άνιφ, για να συνεχίσει σε επαγγελματικό επίπεδο στη Μπισχοσχόφεν, στη ΣΑΚ 1914, ενώ απέκτησε εμπειρίες εκτός Αυστρίας με την τσεχική Μπάνικ Οστράβα και τη σερβική Ραντ Βελιγραδίου, για να επιστρέψει στο αυστριακό ποδόσφαιρο και στην Άνιφ.

DAVID, καλωσήρθες στην οικογένειά μας! Σου ευχόμαστε νίκες με την τιμημένη “κυανόλευκη” φανέλα!”

“Την 3η της μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ομάδα μας, η οποία απέκτησε τον κορυφαίο παίκτη του Θεσπρωτού, Παναγιώτη Λύγκα, με τον 20χρονο αμυντικό χαφ να θεωρείται ένα από τα σημαντικά projects της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναγιώτης Λύγκας άρχισε την καριέρα του από την Παραμυθιά και στη συνέχεια επελέγη από την Κ-17 του Ολυμπιακού, για να μεταγραφεί στην Κ-19 του Απόλλωνα Σμύρνης και στον Αχέροντα Καναλακίου, πριν βρεθεί στον Θεσπρωτό, στον οποίο διακρίθηκε ιδιαιτέρως κατά τη διετή παρουσία του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected