Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στον Άγιο Νικόλαο ο Khassa Camara

Ο ΑΟ Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε το Σάββατο (9/9) την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κάσα Καμαρά.

Ο γεννημένος στις 22/10/1992 διεθνής με τη Μαυριτανία ποδοσφαιριστής (44 συμμετοχές), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχοντας ανασταλτικά καθήκοντα.

Γεννημένος στη Γαλλία, βρέθηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής της Τρουά, παίζοντας μέχρι και τη μεγάλη ομάδα. Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Μπουλόν, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη και τη 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (2015-2016) και σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στη Super League, για λογαριασμό της ομάδας της Ξάνθης, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και τη σεζόν 2019-2020.

Επιτυχημένο ήταν το πέρασμα του ακολούθως από το πρωτάθλημα της Ινδίας, όπου πήρε μέρος με τις NorthEast United FC (2020-2021) και Hyderabad FC (2021-2022).

Η περσινή περίοδος τον βρήκε να επιστρέφει στην Ελλάδα και την Κρήτη, όπου με τα Χανιά είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2.

«Να πετύχουμε τους στόχους»
Για τη συνεργασία του με τον ΑΟΑΝ, ο Καμαρά, είπε «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Άγιο Νικόλαο και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected