Κατηγορίες
Διάφορα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού 58 ατόμων στο Πήλιο. Τεράστιες οι καταστροφές (photos+vids)

Το Λιμενικό πραγματοποίησε χθες επιχείρηση απεγκλωβισμού 58 ατόμων που βρίσκονταν σε δυσχερή θέση μετά την κακοκαιρία Daniel σε περιοχές του Πηλίου.

Όπως αναφέρει το magnesianews, οι 58 μεταφέρθηκαν από τις θαλάσσιες περιοχές «ΧΟΡΕΥΤΟ» και «ΠΟΥΡΙ» (παραλία Ελίτσα) Ανατολικού Πηλίου στον λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου.

Εικόνες καταστροφής στη ΧΑΝΘ Πηλίου-«Πόσο κρίμα Θεέ μου»

Εικόνες καταστροφής έρχονται από τη ΧΑΝΘ Πηλίου, με την περιοχή του Αγίου Ιωάννη να έχει υποστεί καταστροφή από την κακοκαιρία.

Όπως σημειώνει η κ. Όλγα Σταθοπούλου, που ανήρτησε τις φωτογραφίες «ΧΑΝΘ Πηλίου. Εκεί που τα παιδιά μας μεγάλωσαν, έμαθαν, διασκέδασαν και έκαναν αδελφικούς φίλους και δεσμούς. Μόλις λίγες ημέρες πριν γύρισε ο γιος και η κόρη μου που ήταν αρχηγός και υπαρχηγός. Πόσο κρίμα Θεέ μου για όλα αυτά που έγιναν στον Άγιο Ιωάννη».

δείτε φωτογραφίες στο magnesianews.gr

Δραματικές οι στιγμές στη Ζαγορά – «Είμαστε εγκλωβισμένοι…»

Ισοπεδωμένη είναι η περιοχή στη Ζαγορά Πηλίου, την περιοχή που δέχτηκε τον περισσότερο όγκο νερού κατά την κακοκαιρία «Daniel».

Η κάμερα του OPEN και ο Αντώνης Τσολναράς κατάφεραν να φτάσουν με τα πόδια στο αποκομμένο χωριό και να μεταδώσουν τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εκεί καθώς το οδικό δίκτυο κυριολεκτικά δεν υπάρχει. Δρόμοι και γεφύρια, έχουν καταρρεύσει με αποτέλεσμα τα χωριά να μην επικοινωνούν μεταξύ τους. Υπολογίζεται ότι 3.000 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι.

«Είμαστε 5 ήμερες εγκλωβισμένοι, δεν υπάρχει οδικό δίκτυο. Ότι καταφέρνουμε μόνοι μας» ανέφερε κάτοικος του χωριού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected