Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη στο τοπικό ντέρμπι για τη Βέροια (vid)

Η αναβολή της πρεμιέρας στη Γ Εθνική έφερε φιλικό για τις δύο ομάδες της Ημαθίας που θα αγωνιστούν στην κατηγορία.

Στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, η Βέροια υποδέχτηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και επικράτησε με σκορ 3-2, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή.

Τα συμπεράσματα είναι συγκεκριμένα για τις δύο ομάδες, που θέλουν ακόμα δουλειά αλλά και τις απαραίτητες μεταγραφές, αν και οι “κυανόλευκοι” του Τάκη Τσακαλίδη έχουν προχωρήσει σημαντικά στον τομέα αυτό, έχοντας συμφωνήσει (δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα) με τους Αλέξανδρο Ζούρκο και Ραφαήλ Σούκια.

Στο 9ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κουτσούκη και έξι λεπτά μετά, ο Αργυρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν την ανάπαυλα, η Βέροια μείωσε το σκορ με τον Λαφάρα, και με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κετόγλου στο 64ο λεπτό.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση της ΕΠΟ είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική (Κυριακή 17/9), έτσι η Βέροια ξεκινά την προσπάθεια εντός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής και οι “κυανόλευκοι” στην Ξάνθη κόντρα στον Άρη Αβάτου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Σαμαρά και Μουρατίδη.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Αντώνης Παπατζίκος) : Καντιμοίρης, Γράτσιανος, Χαβιαρόπουλος, Γαλόπουλος, Αναστασόπουλος, Τερζής, Ντόγος, Παναγιωτίδης, Λαφάρας, Γιαγτζίδης, Μιχαηλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καφτηράνης, Βασιλακάκης, Αδαμίδης, Τσανασίδης, Κετόγλου, Παπαδόπουλος, Πίτσης.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Τάκης Τσακαλίδης) : Ιωαννίδης, Χατζηιωάννου, Κουτσούκης, Νιογκάνα, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Γιαγτζίδης, Λέκα, Αργυρόπουλος, Μουστάκας, Δημητρούσης. Αγωνίστηκαν και οι Ορμανίδης, Λίβας, Αντωνίου, Θυμιόπουλος, Μουχτάρης, Σαμιώτης, Νίκου (υπό δοκιμή).

Πηγή βίντεο : Gnomi. news

Πηγή φωτογραφίες : SportsFan

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected