Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γιώργος Κούτσιας : «Πέρασα πολύ δύσκολα μικρός, αλλά τώρα ζω ένα όνειρο στο MLS, σ’ ένα μήνα παίζω εναντίον του Μέσι» (vid)

«Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής και να κάνει μεγάλη καριέρα» είχε παραδεχθεί σε συνέντευξη του στο Gazzetta ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπας.

Ο άνθρωπος που πλέον βρίσκεται στο τιμόνι της Chicago Fire έχοντας περάσει από τη θέση του βοηθού προπονητή όταν η ομάδα του ανακάλυψε ένα από τα μεγάλα ελληνικά ταλέντα.

Τα παραπάνω λόγια καθρεφτίζουν το πρόσωπο του Γιώργου Κούτσια ο οποίος από τον περασμένο Φλεβάρη ζει το δικό του «American dream» καθώς συνυπάρχει στον μαγικό κόσμο του MLS. Ένα 19χρονο αγόρι, που μεγάλωσε στον ΠΑΟΚ, ξεπετάχτηκε από τον Βόλο και τώρα είναι βασικό μέλος της Chicago Fire με την οποία έχει δείξει ήδη δείγματα του ταλέντου του.

Ο νεαρός φορ κλήθηκε στις επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου για την Εθνική Ελπίδων και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Ανδόρα (12/09) το οποίο θα είναι το δεύτερο για τη χώρα μας στο πλαίσιο των προκριματικών για το EURO U21.

Με αφορμή αυτό, ο Έλληνας επιθετικός μοιράστηκε στο Gazzetta όλα όσα βιώνει στις ΗΠΑ, το πόσο του άλλαξε τη ζωή η συγκεκριμένη μεταγραφή αλλά και την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο MLS. Παράλληλα αναφέρεται στη… χημεία που υπάρχει στην Εθνική Ελπίδων, τους στόχους αλλά και το ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στην Ανδόρα.

δείτε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected