Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Δύο ακόμα μεταγραφές η Παναχαϊκή

Ημέρα κλήρωσης η σημερινή για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο η Παναχαϊκή συνέχισε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τη Δευτέρα (11/9) την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Ηλία Πετράτου και του Ευθύμη Χριστόπουλου.

Ο πρώτος είναι 18 ετών, επιθετικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ναυπακτιακό Αστέρα (Γ Εθνική), ενώ ο Χριστόπουλος είναι 22 ετών, επιθετικός που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Super League με την ΑΕΚ Β (36 συμμετοχές, 7 γκολ)

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού πατρινού ποδοσφαιριστή, Ηλία Πετράτου!

Ο Ηλίας Πετράτος είναι 18 ετών (γεννημένος 4 Ιανουαρίου 2005) και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Παναχαϊκής ενώ ακολούθησαν αυτές του Άτλαντα και της ΑΕΚ με την οποία αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Κ17 της Super League ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Άρη Πατρών και ως δανεικός στην Αχαϊκή.

Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ναυπακτιακός Αστέρας, με τον οποίο αγωνίστηκε βασικός σε όλα του τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν στη Γ’ Εθνική ενώ απέκτησε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα της Ναυπάκτου μόλις στα 17 του χρόνια!

Ηλία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!”

 

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ευθύμη Χριστόπουλο!

Ο 22χρονος (γεννήθηκε στην Πάτρα στις 20 Σεπτεμβρίου 2000) αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Είναι διεθνής με τις Εθνικές Κ16, Κ17, Κ19 & Κ21 της χώρας μας.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών του Αχαϊκού, από τον οποίο και μεταπήδησε στην ΑΕΚ το 2015, σε ηλικία 15 ετών. Με την Αθηναϊκή ομάδα, αρχικά αγωνίστηκε σε 69 αγώνες στη Super League U19 βρίσκοντας δίχτυα τις 24 καθώς και 6 αγώνες στο Champions League Νέων (Youth League).

Παράλληλα προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ με την οποία κατέγραψε 5 συμμετοχές στη Super League 1 και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τις σεζόν 2021/2022 & 2022/2023 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ Β’, μετρώντας 36 εμφανίσεις και 7 γκολ.

Ευθύμη, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected