Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε τον Lucas Bossio

Μετά τους Ντεμίρ Ζάχι, Παναγιώτη Λαντίκα, Στέφανο Ζαφείρη, Χρήστο Πρεβεζιάνο, Αντώνη Μάγκα, Κόντσι Καρντόσο, Ευστάθιο Μουλαρά, Περικλή Μηνά, Στέφανο Κασάπη και Αλέξανδρο Μελισσόπουλο η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε μία ακόμη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Λούκας Μπόσιο, τον 33χρονο Αργεντίνο μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι σε 18 παιχνίδια της Super League 2 με τη φανέλα ου Ηρακλή Λάρισας.

Παλαιότερα έπαιξε σε Κάπρι (Ιταλία), Νίκη Βόλου, Αλμάγκρο, Γκιγιέρμο Μπράουν, Σαν Μαρτίν, Σαν Χόρχε, Τσακαρίτα και Ριβαντάβια, όλες ομάδες της χώρας του.

Η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λούκας Μπόσιο.

Ο Μπόσιο είναι γεννημένος στις 6 Μαρτίου του 1990 στο Βενθεσλάο Εσκαλάντε της Αργεντινής και αγωνίστηκε στην Ιταλική Κάρπι. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που έρχεται στη χώρα μας για μια ακόμη φορά, αφού έχει αγωνιστεί με τη Νίκη Βόλου (έκανε 17 συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα την περίοδο 2020-21) και Ηρακλή Λάρισας.

Ο Λούκας Μπόσιο έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες της χώρας του όπως οι Ριβαντάρια Σαν Μαρτίν, Σαν Χόρχε, Τσακαρίτα Τζούνιορς, Σαρμιέντο, Γκιγιέρμο Μπράουν και Αλμάγρο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected