Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Σύρραξη στην Κομοτηνή και διακοπή!

Ποτέ δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 3ης φάσης στην Κομοτηνή!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό διεκόπη οριστικά στο 43ο λεπτό, μετά από γενικευμένη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών.

Όπως αναφέρει το Primesport, ένα δυνατό μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού, Παναγιώτη Ζωγραφάκη ήταν αφορμή για την ένταση που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Στο σημείο εκείνο μπήκαν μέχρι και οι πάγκοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές.

Από την ένταση τραυματίστηκε ο παίκτης του Εθνικού, Βαγγέλης Παπαγγελής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Το ματς διεκόπη καθώς ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με το Sportsaddict, o ρέφερι της συνάντησης αποφάσισε κάποια στιγμή να συνεχίσει το ματς, ωστόσο ο Εθνικός αρνούνταν να βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή και η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα γραφεία της ΕΠΟ…

Μέχρι και τη στιγμή της διακοπής, οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Αντωνίου από το 29′.

Aυτό το παιχνίδι αφορά άμεσα και τον Γιούχτα αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των δύο στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την πρόκριση του επί του Αστέρα Σταυρού.

Οι αρχικές συνθέσεις :

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης) : Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Πεχλιβανόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Λαρέα, Γκουτσίδης, Ιβάν Σίλβα, Βάσκος, Παυλίδης, Γιαννατσικίδης

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές) : Κούμπουλα, Παπαγελλής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσόγιαννης, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Χρούστινετς, Γεωργούσης, Μακρυγιάννης, Αντωνίου

*φωτ. από την επίσημη σελίδα του Εθνικού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected