Κύπελλο Ελλάδος

Μεγάλη βραδιά για τον Αχαρναϊκό, απέκλεισε στο Κύπελλο την Παναχαϊκή!

Άλλη μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του πρόσθεσε σήμερα (13/9) το απόγευμα ο Αχαρναϊκός, πανηγυρίζοντας ακόμη μία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος!

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη απέκλεισε την Παναχαϊκή της Super League 2 ύστερα από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι! Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρησή τους στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με τους πράσινους να παίρνουν το εισιτήριο στη «ρώσικη ρουλέτα», επικρατώντας με επιμέρους σκορ 3-2 και παρά το γεγονός ότι αρχικά είχαν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο!

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ στο 65ο λεπτό με τον Χατζή, το οποίο όμως δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, ενώ στο 111′ ο Αχαρναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσιμπουρλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το 90λεπτο και η ημίωρη παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι και τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται εν τέλει πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι!

Η διαδικασία των πέναλτι :

Γκανσιέρ 0-1
Νατσιόπουλος, απόκρουση Κολοβούρη
Κυρσανίδης 0-2
Γερώνυμος 1-2
Μασούρας, απόκρουση Συράκα
Αντωνόπουλος 2-2
Χριστόπουλος, απόκρουση Συράκα
Μάναλης 3-2
Παραστατίδης άουτ

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός (Γιώργος Παπακωστούλης): Συράκας, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφα (96′ Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος (14′ λ.τ. Γερώνυμος), Ματσούκας (46′ Στραβομύτης), Νατσιόπουλος, Χατζής (90′ Τσιμπουρλάς)

Παναχαϊκή (Στέφανο Φραντσιόζα): Κολοβούρης, Λιοφάγος, Γκάντσιερ, Μπάρετ (70΄Παραστατίδης), Καραγιάννης (63΄Μασούρας), Νάστος, Κυρσανίδης, Αποστολόπουλος (101΄Πετράτος), Πατρινός (63΄Τόσκα), Πετσίτης (46΄Χριστόπουλος), Ντ’ Ολιβέιρα (70΄Μαρτίνεζ)

*με στοιχεία από το Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected