Κύπελλο Ελλάδος

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα στο Πανθρακικός – Εθνικός (photos)

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Εθνικό για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που διεκόπη οριστικά λίγο πριν την ανάπαυλα εξαιτίας σύρραξης στον αγωνιστικό χώρο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Τον σπουδαιότερο ρόλο, βεβαίως, στην απόφαση των δικαστών θα παίξει πρωτίστως το φύλλο αγώνος, αλλά και τα υπόλοιπα επίσημα έγγραφα σχετικά με τη συνάντηση.

Στις αναφορές του στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Χορόζογλου σημειώνει ότι στο 43ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, αξιωματούχος των γηπεδούχων που ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε παίκτες του Εθνικού Πειραιά, τραυματίζοντας τον παίκτη με το νο9 Γεωργούση, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Στη συνέχεια, προσθέτει πως αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα και ότι στη συνέχεια ενημερώθηκε πως η ομάδα του Εθνικού δεν επιθυμεί να συνεχίσει τον αγώνα, φοβούμενη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών της.

Σημειώνεται πως, όπως αναφέρει ο διαιτητής της αναμέτρησης, τα δύο σωματεία έχουν το δικαίωμα να προβούν από την πλευρά τους σε συμπληρωματικές αναφορές στο φύλλο αγώνος που συντάχθηκε ηλεκτρονικά, γύρω από το περιστατικό και τα αίτια της διακοπής του αγώνα.

Στο διάστημα που παίχθηκε ποδόσφαιρο, ο Εθνικός βρισκόταν μπροστά στο σκορ με γκολ του Αντωνίου από το 28ο λεπτό.

δείτε φωτογραφίες στο xronos.gr

*με στοιχεία από το Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected