Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο LIVE του sportsup.gr στη Γ Εθνική με ενεργή συμμετοχή των φιλάθλων!

Για μια ακόμη χρονιά, η 7η κατά σειρά, το sportsup.gr θα πλεύσει στα…ανοιχτά τη “Ναυαρχίδα” του!

Η Γ Εθνική είναι η κατηγορία που “απογείωσε” τη σελίδα μας και εμείς, οι συνεργάτες της, δεν έχουμε παρά να πάρουμε το πηδάλιο και να την οδηγήσουμε σε ήρεμα νερά. Άλλωστε, κάθε χρόνο μπαίνει και μια πινελιά, ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο.

Ως περιφερειακή σελίδα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όπως π.χ. το οικονομικό, το οποίο δεν μας επιτρέπει να κάνουμε την υπέρβαση, που θα γινόταν εύκολα και γρήγορα αν το sportsup.gr ανήκε σε έναν όμιλο ή είχε έδρα ένα μεγαλύτερο αστικό κέντρο.

Δεν παραπονιόμαστε όμως, είμαστε δυνατοί και πεισματάρηδες!

Από φέτος, βάζουμε στο παιχνίδι και τον φίλαθλο κόσμο. Όχι ότι δεν ήταν τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο φέτος θα έχει πιο ενεργό ρόλο, αναλαμβάνοντας χρέη συντάκτη και ανταποκριτή!

Ναι, σωστά διαβάσατε! Οι φίλοι μας θα μπορούν με έναν πολύ εύκολο τρόπο να συμμετέχουν κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων κάθε Κυριακή, είτε ενημερώνοντας για το σκορ, είτε με επιμέρους στοιχεία όπως οι 11άδες, οι σκόρερς αλλά και φωτογραφικό υλικό!

Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε;

Αποθηκεύστε στο κινητό σας τον αριθμό Viber 6941617336, όπου μπορείτε να στέλνετε ότι στοιχείο έχετε από τους αγώνες της Γ Εθνικής (συνθέσεις πριν, σκορ και σκόρερ κατά τη διάρκεια, φωτογραφίες κτλ).

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τη σελίδα του sportsup.gr στο Facebook (ΕΔΩ), όπου επίσης μπορείτε μέσω του Messenger να στηρίξετε την προσπάθεια για την καλύτερη και άμεση ενημέρωση του κοινού.

Να σημειώσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το όποιο στοιχείο θα λαμβάνουν οι συνεργάτες μας, θα προωθείται προς ενημέρωση της πλατφόρμας του LIVE μόνο κατόπιν διασταύρωσης των στοιχείων του προφίλ σας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected