Κατηγορίες
Super League 2

ΠΣΑΠΠ : “Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι τους στις πλημμύρες και η ΠΑΕ ΑΕΛ τον απομάκρυνε”

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΛ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, είδε την πατρική του οικεία και το σπίτι της αδερφής του να «πνίγονται» στις πλημμύρες και ενώ βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης από ρήξη χιαστού, η ομάδα τού ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του.

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠΠ ενημέρωσε για την καταστροφή που υπέστη η οικογένεια του Κώστα Θεοδωρόπουλου, του 33χρονου τερματοφύλακα της ΑΕΛ:

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν αρχηγός στους «βυσσινί», τον Φεβρουάριο του 2023 τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση. Υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης. Και αυτήν ακριβώς την περίοδο, ενώ οι γονείς και η αδερφή του έχασαν τα σπίτια τους και ο ίδιος ακόμα δουλεύει για να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό, άκουσε τη διοίκηση της ΑΕΛ να του ζητά να λύσει το συμβόλαιό του.

Η επίσημη θέση της ομάδας, όπως αυτή αποτυπώθηκε με σκληρά λόγια στο Gazzetta, κάνει λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής έδειξε αντιδεοντολογική συμπεριφορά απέναντι στον κόουτς και τον γενικό αρχηγό. Δεν υπακούει στις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, επομένως πώς να έχει θέση στην ομάδα; Δεν ξέρουμε τι λέει στο σωματείο του, αλλά εδώ υπάρχει σωρεία μαρτυριών ότι σε μια κατάσταση ανθρωπιστικής κρίσης, ο προπονητής μαζί με τον γενικό αρχηγό έκαναν πέντε ώρες δρόμο για να ανταποκριθούν στο αίτημά του για ρουχισμό και εφόδια. Και εκεί, ο κύριος αυτός αντί να ευχαριστήσει τους ανθρώπους, άρχισε να τους βρίζει και να λέει ότι αντί να ασχολούνται με τους πληγέντες, ασχολούνται με τις προπονήσεις. Μα αυτή είναι η δουλειά μιας ομάδας, να ασχολείται με τις προπονήσεις. Μπορεί ο ίδιος ως παλαίμαχος να έχει πάρει το ρόλο του τουρίστα ποδοσφαιριστή. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει στον ΠΣΑΠΠ, έχει απαράδεκτη συμπεριφορά και δεν μπορεί να έχει θέση στην ομάδα».

Το Gazzetta επικοινώνησε με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος διέψευσε τα περί αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και τόνισε ότι παρότι πράγματι ο προπονητής με τον Γενικό αρχηγό του πήγαν εφόδια, η διοίκηση, πλην μίας εξαίρεσης, δεν ασχολήθηκε μαζί του: «Δεν ασχολήθηκαν καν μαζί μου και δεν τους ένοιαξε αυτό που πάθαμε, το μόνο που με ρωτούσαν ήταν για την κατεστραμμένη γέφυρα, αν έχω κάποιον γνωστό που να μπορεί να τους περάσει για να πάνε για προπόνηση. Δεν τους εξύβρισα, το μόνο που τους είπα είναι ότι δεν θέλω να ασχοληθούν ξανά μαζί μου, γιατί δεν τους ένοιαξε ούτε το σπίτι, ούτε η οικογένειά μου. Τους είπα ότι πνίγηκαν οικογένειες. Ο μόνος που προσπάθησε να με βοηθήσει ήταν ο αδερφός του προέδρου, ο Γιάννης Νταβέλης, που τον πήρα προσωπικά τηλέφωνο και με καθοδήγησε με κάποια τηλέφωνα που έπρεπε να κάνω. Ο πρόεδρος δεν δέχθηκε να με ακούσει, ενώ του ζήτησα να συζητήσουμε. Άκουσε μόνο όσα του είπαν τρίτοι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected