Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερή κίνηση από την Ρεάλ Μαδρίτης: «Yιοθέτησε» 14χρονο που έχασε την οικογένειά του στο σεισμό του Μαρόκου (vid)

Το Μαρόκο «χτυπήθηκε» πριν από λίγες ημέρες από σεισμό 6,8 ρίχτερ και περισσότεροι από 3000 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Σε ένα χωριό κοντά στο Μαρακές μια ολόκληρη οικογένεια «ξεκληρίστηκε» και ο μοναδικός που έμεινε ζωντανός είναι ο 14χρονος Αμπντούλ.

Έχασε τους γονείς, τα δύο αδέλφια, τον παππού του και είναι πλέον μόνος. Όχι για πολύ όμως. Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώθηκε για όλα όσα συνέβησαν στον νεαρό οπαδό της και θα τον «υιοθετήσει». Ο μικρός θα μετακομίσει στη Μαδρίτη, θα ενταχθεί στην Ακαδημία της Ρεάλ και θα συνεχίσει το σχολείο.

Όνειρο του είναι να γίνει δάσκαλος ή γιατρός. Αυτό ήθελαν και οι γονείς του. Ο Αμπντούλ Ραχίμ συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Αμάρ Χαντί που είναι ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου «Al-Arabiya» στο Μαρόκο και μίλησε για την τραγική του ιστορία.

Το βίντεο όπου ο μικρός φοράει τη φανέλα της Ρεάλ και μιλάει με τον δημοσιογράφο έκανε τον γύρο του κόσμου και η ομάδα της Μαδρίτης επικοινώνησε με τον σταθμό για να ανακοινώσει την απόφασή της και να ζητήσει τα στοιχεία του παιδιού.

Αργότερα όταν ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Αμπντούλ ότι θα τον «υιοθετήσει» η Ρεάλ το αγόρι έκλαψε!

loading...
error: Protected