Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας ανακοίνωσε τον Γιώργο Κάκκο

Μετά τους Κώστα Τεντζέρη, Γιώργο Μουτσιό, Γιάννη Χουρμουζιάδη, Κώστα Βασιλείου, Γιάννη Νικολαΐδη, Γιάννη Γιαννούση, Γιάννη Μαυρίδη, Ζήση Σαλιάρη, Κίντμαν Ντόκου, Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Γιώργο Τσαπακίδη, ο Ποσειδών Μηχανιώνας πραγματοποίησε τη 12η μεταγραφή του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κάκκο, τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, διεθνή με την U21 της χώρας μας, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον Αγροτικό Αστέρα και παλαιότερα σε Ηρακλή, Διαγόρα Ρόδου, Λεβαδειακό, Ασπρόπυργο, ΠΑΟΚ, Καραϊσκάκη Άρτας, Πανσερραϊκό, Νέα Σαλαμίνα και ΠΑΟΚ U20.

H ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ανακοινώνει, την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κάκκο για την σεζόν 2023-24. Αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, είναι αρκετά διεισδυτικός κι έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Έχει αρκετές παραστάσεις από την Super League 2 καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των ομάδων: «Καραϊσκάκης» Άρτας, Πανσερραϊκού, Νέας Σαλαμίνας και Λεβαδειακού. Μάλιστα, την σεζόν 2015-16 πραγματοποίησε με την φανέλα του ΠΑΟΚ δύο συμμετοχές, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο Ελλάδος.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League 2, καταγράφοντας 22 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την τρίαινα στο στήθος!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected