Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Μιχάλης Μπαμπούνης, ο δικός μας άνθρωπος!

(του Αργύρη Τσιγγενόπουλου)

Για όσους γνωρίζουν τον Μιχάλη, πρόκειται για ΤΟ υπόδειγμα οικογενειάρχη αλλά και επαγγελματία.

Επί χρόνια, διατηρεί ένα πολύ νευραλγικό πόστο σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των super market και προσωπικά τον θαυμάζω για το ήθος και την ακεραιότητα του.

Αυτά είναι φίλοι μου τα “κλειδιά” για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και να βοηθήσει τον τόπο του από το δικό του μετερίζι.

Καλή επιτυχία Μιχάλη!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "δράση με γνώση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Αγαπητοί μου συμπολίτες,φίλες και φίλοι. Ονομάξομαι Μπαμπούνης Μιχαήλ του Σταματίου. Γεννήθηκα,ζω και εργάξομαι (προϊστάμενος super market) στη Βέροια. Είμαι παντρεμένος με τη Δέσποινα Καρσανιδου και εχουμε δύο παιδιά. Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό"ΔΡΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ"του Βοργιαξίδη Κωνσταντίνου. Συμμετέχω για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία. θέλω να προσφέρω και εγώ στην ανάπτυξη του τόπου μας. Να γίνει n ΒΕΡΟΙΑ πόλος έλξης,να γίνει n καθημερινότητά μας ευκολότερη,και θα δουλέψω σκληρά για αυτό.Με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ,σεβόμενος τις ανάγκες του κάθε δημότη. Μπομπούνης Υπογήροκέημοιοςεικ ΜαρλχΜταγπωνις"

loading...
error: Protected