Διάφορα - Συνεργάτες

Λεωνίδας Ακριβόπουλος : Στα εύκολα και στα δύσκολα, πάντα με το χαμόγελο!

Λεωνίδας Ακριβόπουλος φίλες και φίλοι! Ένας νέος σε ηλικία αλλά με σημαντική εμπειρία, τόσο ως δικηγόρος όσο και ενασχολούμενος με τα κοινά, καθώς έχει διατελέσει σε σημαντικά και -παράλληλα- νευραλγικά πόστα.

Άνθρωπος του αθλητισμού ο ίδιος, ως πρώην αθλητής αλλά και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χώρου και έχει αποδείξει πως μπορεί να βρει τις λύσεις αλλά και να αφουγκραστεί τα προβλήματα σωματείων, συλλόγων και ομάδων.

Η δράση του επεκτείνεται και στον πολιτισμό, καθώς υπήρξε και πρόεδρος στην ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, σε μια θητεία που έχει αφήσει το στίγμα της σε ένα ακόμη “ευαίσθητο” τομέα στην περιοχή μας.

Ως μάχιμος δικηγόρος, έχει επίσης άμεση επαφή με κοινωνικά ζητήματα και πελάτες από ευρεία κοινωνική διαστρωμάτωση, με πλειάδα προβλημάτων που άπτονται της μέριμνας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Λεωνίδας Ακριβόπουλος, φίλες και φίλοι. Ένας άνθρωπος της καθημερινότητας, μονίμως με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του και με διάθεση (όχι δήθεν) να βοηθήσει, χωρίς να το κάνει απλά για να το κάνει.

Καλή επιτυχία Λεωνίδα!

Λεωνίδας Ακριβόπουλος: "Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή..."  (άποψη)

Το βιογραφικό του :

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στη Βέροια. Γονείς μου, ο Διογένης και η Πελαγία. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου που έλκει γενεαλογικά στοιχεία από τον Πόντο, τα Πιέρια και τη Ράχη Βεροίας.

Σπούδασα τη νομική επιστήμη στη γειτονική Ιταλία και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Το 2005, αφού ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία, ξεκίνησα την επαγγελματική μου ενασχόληση με τη δικηγορία και έκτοτε διαμένω αδιάκοπα στην πόλη μας. Συνάμα, με τη σύζυγό μου Λιάνα Γκεντσίδου, αποκτήσαμε δύο -έφηβα πλέον- παιδιά, τον Διογένη και την Αμαλία.

Σήμερα είμαι και πάλι τελειόφοιτος φοιτητής της Σχολής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας το 2014. Ακολούθως και το 2019 πάντα με τον συνδυασμό «Δράση με γνώση» του νυν δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη. Υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης σε τομείς όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η κοινωνική προστασία και συγκεκριμένα ως:

  • Πρόεδρος ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας (2017-2019)
  • Πρόεδρος ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας (2019-2022)
  • Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βεροίας (2019-2023)
  • Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία (2015-2019)

Όλες αυτές οι τιμητικές θέσεις μου έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο και στην πόλη μας δίχως όμως να εξαρτηθώ από την άσκηση εξουσίας. Συνάμα όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου που μου εμπιστευθήκατε, με βάση τις αρχές και τις αξίες που έλαβα από την οικογένεια και τους καθηγητές μου.

Θέλω την στήριξη και την ψήφο σας ώστε να είμαστε μαζί παρόντες στην επόμενη ημέρα του Δήμου μας που θα είναι γεμάτη προκλήσεις. Χρειάζομαι την δύναμη σας ώστε να βγω δυνατός από την εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου. Εξάλλου στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι και αδιέξοδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected