Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Μεγάλη νίκη στο 90+4′ με Εμπουμπά ο Ιάλυσος

Μια πολύ σπουδαία νίκη απέσπασε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ο Ιάλυσος Ρόδου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη επικράτησε της Ελλάδας Σύρου με σκορ 2-1, χάρη σε ένα γκολ του Εμπουμπά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι πάλεψαν για τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχοντας και τις περισσότερες καταγεγραμμένες ευκαιρίες, όμως η μπάλα κατέληξε στο πλεκτό μόνο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα με τον νεοαποκτηθέντα Κόντσι.

Νωρίτερα, ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουτσούκης, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα της Ρόδου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Ελλάς θέλησε να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό της και στο 52′, το σουτ του Κασάπη σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιγάρου.

Παρά την πίεση, ο Ιάλυσος ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές, ο Εμπουμπά στο 90+4′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οικονομόπουλου και με σουτ έκανε το 1-2 χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στο συγκρότημα του Παναγιώτη Σπάρταλη.

Να σημειώσουμε πως για τον Ιάλυσο αγωνίστηκε για 90 λεπτά ο Γιώργος Βλαχάβας με καταγωγή από την Ημαθία.

Συνθέσεις

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι (51′ λ.τ. Παράβαλος), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Μπόσιο (72′ Μούντριχας), Κόντσι, Καρμοίρης (76′ Πρεβεζάνος), Μελισσόπουλος, Μηνάς, Κασάπης (76′ Παυλόπουλος).

Ιάλυσος Ρόδου (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πάνος, Καραγεώργης (53′ Ιντρίζι/90+6′ Βασιλείου), Γιώργου, Αθανασίου, Εμπουμπά, Κατσούκης (88′ Πιπέρης), Τζουανάκης, Βλαχάβας, Σάββας (46′ Χατζηνικόλας), Πατσίλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected