Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Χωρίς γκολ το πρώτο ματς της χρονιάς

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, ο πρώτος αγώνας της φετινής Super League 2.

Στο γήπεδο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη μαχητική Ηλιούπολη, σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες και μία αποβολή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, στο 26′ ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα και ο Μπα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη, χάνοντας σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός Β ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -10 βαθμούς από τιμωρίες της περσινής περιόδου, ενώ, από φέτος σύμφωνα με την προκήρυξη, οι δεύτερες ομάδες των τεσσάρων της Super League 1, μπορούν να υποβιβαστούν στη Γ Εθνική.

Το φιλμ

Το πρώτο μέρος ήταν «ζυγισμένο», με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εντυπώσεις και ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 11′ όταν ο Περιστερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά ένα δυνατό σουτ του Πινακά, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Στο 17′ ο Μπα είχε μια καλή στιγμή, ωστόσο η κεφαλιά του μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε λίγο άουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, 9 λεπτά αργότερα σημείωσε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του Ολυμπιακού Β στο πρώτο ημίχρονο, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη. Από εκείνο το σημείο, η Ηλιούπολη άρχισε να ανεβάζει «στροφές» και απείλησε δύο φορές. Η πρώτη, ήταν η μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Παντελίδης στο 38′ όταν πέρασε το τερματοφύλακα, ωστόσο το σταμάτησε στη γραμμή του γκολ από την καίρια επέμβαση του Αποστολόπουλου. Η δεύτερη ευκαιρία για τους παίκτες του Νίκου Παντέλη ήρθε 3 λεπτά αργότερα, όταν ο Ντέτλερ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, με τον Ράμος στο 51 να πιάνει ένα τεχνικό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή μετά από κόντρες, με τον Παπαδούδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 53′ ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει, με τον Τσέλιο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 58′ η παράλληλη σέντρα του Αποστολόπουλου πέρασε ανεκμετάλλευτη, ενώ στο 60, το σουτ του Πινακά δεν ανησύχησε τον Περιστερίδη, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 62′ σημειώθηκε μια σπουδαία φάση για τον Ολυμπιακό με τον Φουρλάνο να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά από σου του Μαρίνου. Στο 85′ ο Βλαχομήτρος έπιασε μια επικίνδυνη κεφαλιά με τον Περιστερίδη να σώζει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ, και στην αμέσως επόμενη φάση ο Τσαφταρίδης είχε όχι, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή του γκολ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος (78′ Βλαχομήτρος), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Τσέλιος  (78′ Αργυρίου), Αποστολόπουλος (71′ Καράκουτης), Κουτσίδης, Μαρίνος (71′ Ιμπαγάσα), Κωστή, Πινακάς (88′ Συρμής)

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπόσα, Φουρλάνος, Ντέτλερ, Τσαφταρίδης, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (90′ Ασίγκμπα), Ράμος (85′ Κρέτσι), Παντελίδης (66′ Πολίτης), Μπαρμπάρο (90′ Toπάλ), Μπαστακός (66′ Μάντιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected