Super League 2

Super League 2 : Χωρίς πολλές συγκινήσεις η πρεμιέρα στη Νέα Ευκαρπία

Μακεδονικός και Ηρακλής αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στην πρεμιέρα της φετινής Super League 2.

Χωρίς ουσία και αποτελεσματικότητα για καμία από τις δύο ομάδες, έμεινε φυσιολογικά στο «στείρο» 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες κοιτούσαν κυρίως να μη δεχθούν κάποιο γκολ, έφτιαξαν ελάχιστες φάσεις και πήραν από ένα βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κλασική ευκαιρία, με τον Ηρακλή να έχει την εδαφική υπεροχή και τον Μακεδονικό να επιχειρεί δύο σουτ σε αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και δεν υπήρξε ιδιαίτερος ρυθμός. Ωστόσο, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Στο 65ο λεπτό ο γηπεδούχος Μακεδονικός απείλησε με κεφαλιά του Σαραγιώτη μετά από κόρνερ, με τον αμυντικό των πρασίνων είναι μόνος του στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο Γηραιός απάντησε στο 82′, όταν ο Χειρίτραντας έδωσε πάσα στον Γκάγιτς, εκείνος έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Περντρέου έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης (85′ λ.τ Πέδρο Λούκας), Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Μελετίδης, Τσουκάνης, Ζαφειράκης (57′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι (57′ Μπιανκόνι)

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Χρουστσιέλ, Σιούτας (46΄ Καπίγια), Γκμπενιόν, Δοϊράνλης, Σίλβα (79′ Τσουμάνης), Λύγκας (46΄ Στοΐσεβιτς), Κουντουριώτης (56′ Γκάγιτς), Κούστα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected