Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Βαθμό σε μια δύσκολη έδρα για την Παναχαϊκή

Στραβοπάτημα με το «καλημέρα» για την Athens Kallithea ή καλύτερα σπουδαίος βαθμός για την Παναχαϊκή.

Οι “κυανόλευκοι”, που έχουν σαφή στόχο την άνοδο δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έμειναν στο 0-0. Έχασαν ευκαιρίες και πέναλτι, όμως οι “κοκκινόμαυροι”, αν μη τι άλλο, έβγαλαν πάθος και εγωισμό μετά τον διασυρμό τους (7-1) σε φιλικό επίπεδο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής Βλάχος (Αν. Αττικής) έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Καινούργιου από τον Τραορέ, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Κολοβούρης, ωστόσο, ψύχραιμος απέκρουσε την μπάλα στην εκτέλεση του Ματίγια.

Με πάρα πολλά προβλήματα έγινε και η πρεμιέρα των διαδικτυακών μεταδόσεων της διοργανώτριας αρχής. Είναι, πάντως, ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.

Συνθέσεις

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μανθάτης, Ρομαό, Μεχίας, Καινούργιος, Σίλβα (80′ Ιωαννίδης), Ματίγια, Μουτίνιο, Κυνηγόπουλος (69′ Βασιλόγιαννης), Μασιέλ, Λουκίνας.

Παναχαϊκή (Στέφανο Φραντσιόζα): Κολοβούρης, Τόσκα, Λιοφάγος, Γκανσιέρ, Μπάρετ, Νάστος, Κυρσανίδης, Τραορέ (59′ Ζέκχοφ), Αποστολόπουλος (78′ Παραστατίδης), Χριστόπουλος (78′ Πατρινός), Ντε Ολιβέιρα (69′ Μασούρας).

*με στοιχεία από το Fl News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected