Super League 2

Μεγάλο “διπλό” στην πρεμιέρα για τον Αιολικό με Ιωάννου, “φωνές” της Κοζάνης για τη φάση του 54′

Σπουδαία πρεμιέρα για τον Αιολικό στη Super League 2, πανηγυρίζοντας τεράστια νίκη 1-2 μέσα στην Κοζάνη.

Η επανεμφάνιση των νησιωτών στις επαγγελματικές κατηγορίες έγινε με τον ιδανικότερο τρόπο. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της έτερης νεοφώτιστης στη Super League 2, σκορπίζοντας χαμόγελα με το καλημέρα σε όλους τους φιλάθλους της.

Από την άλλη πλευρά, η Κοζάνη έδωσε μεγάλη μάχη για να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατόρθωσε να το πράξει. Την ίδια, διαμαρτύρεται για τη φάση του 54ου λεπτού, όταν ο Καλλέργξς σκόραρε αλλά ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε off side.

Το φιλμ

Στα πρώτα 20 λεπτά, οι δύο ομάδες κατέγραψαν από μία τελικά στις αντίπαλες εστίες. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Ενομό από την πλευρά του Αιολικού και ο Ιντρίσι στο 18′ για τους γηπεδούχους, δοκίμασαν τα πόδια τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ντόκιτς κράτησε το μηδέν για τους “κυανόλευκους”, με τρομερή επέμβαση μετά από προσπάθεια του Καλλέργη. Αρκετά δραστήριοι στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Μυτιλήνης οι Γιώργος Μανούσος και Ενομό.

Στο 54′ ο Ελ Ιντρίσι βρήκε με κάθετη πάσα τον Καλλέργη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side μέσα σε διαμαρτυρίες.

Στο 74′ ο Ζάκαριτς “πάγωσε” το ΔΑΚ Κοζάνης, πετυχαίνοντας με ωραίο σουτ το παρθενικό τέρμα του Αιολικού στη SL2. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Σουλιώτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη ισοφάρισε 1-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα.

Στο 90+3′ ο Ημαθιώτης στράικερ, Γιάννης Ιωάννου σημείωσε το δεύτερο γκολ, χαρίζοντας σπουδαία νίκη στους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης Πάνος, Τάτσης (80′ Γραμμένος), Ίτσιος, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Κοροβέσης (65′ Σιατραβάνης), Καλλέργης (77′ Αποστολίδης), Ελ Ιντρίσι,  Ποζατζίδης

Αιολικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης,  Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου (54′ Ιωάννου), Καρανίκας, Λαγός, Σρνιτς, Ενομό (90+1′ Γιοκέ), Ζάκαριτς (81′ Μούχαλης), Τριανταφυλλάκος, Μανούσος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected