Κατηγορίες
Super League 2

Τρομερή εμφάνιση για τα Χανιά στη Νίκαια!

Σε θρίαμβο για τα Χανιά εξελίχθηκε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν που θεωρητικά ήταν και από τα πιο δύσκολα απέναντι στον Ιωνικό. Η κρητική ομάδα βροντοφώναξε… παρούσα στη Νίκαια, κερδίζοντας με το εμφατικό 3-0!

Μάλιστα, τα Χανιά κέρδισαν έναν αντίπαλο που πριν από λίγους μήνες ήταν στη Super League και φέτος προβάλλει από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Τα Χανιά από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σεζόν στέλνουν έτσι το μήνυμα ότι… δεν αστειεύονται φέτος, αλλά στοχεύουν και στην πράξη στο να κατακτήσουν κάτι που κυνηγάνε εδώ και χρόνια.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για τα Χανιά με δεδομένο ότι κανείς δε φανταζόταν μία τόσο άνετη επικράτηση για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη. Κι όμως, τα πράγματα φάνηκαν από την αρχή ότι μπορούσαν να πάρουν αυτή την τροπή, με τα Χανιά να κάνουν επιθετικό μονόλογο στο πρώτο ημίχρονο, μην καταφέρνοντας από καθαρή ατυχία να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κότνικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η τάξη αποκαταστάθηκε και μάλιστα το γρήγορο γκολ που σημειώθηκε στο 47’ από τον Μανουσάκη ουσιαστικά έδωσε την ευκαιρία στα Χανιά να διευκολύνουν το έργο τους για τη συνέχεια.

Εξαίρεση για τον Ιωνικό αποτελεί ένα χρονικό διάστημα περίπου 10 λεπτών από το 60’ και μετά όταν άσκησαν πίεση στα καρέ των Χανίων και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει ένα γκολ. Εκεί μέτρησε η κλάση του Καλογεράκη αλλά και οι σωτήριες επεμβάσεις του Μαζουλουξή.

Τα πράγματα κρίθηκαν στο 72ο λεπτό μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος που ήρθε από τον Μάναλη, ο οποίος αξιοποίησε την μπαλιά από τον Λεμονή ενώ τα Χανιά σημείωσαν στο 83’ και το τρίτο τους γκολ με το κοντινό πλασέ του Ελευθεριάδη μετά το πρώτο σουτ που έκανε ο Βουό και απέκρουσε ο Κότνικ.

Συνθέσεις

Ιωνικός (Γιώργος Σίμος): Κότνικ, Τζανακάκης, Τσιριγώτης (55’ Κάνκολα), Μίκο, Γκοράνοφ, Ιγκλέσιας, Οικονομίδης, Γκίνης, Ντε Βινσέντι (71’ Ντάουντα), Γιακουμάκης (55’ Λινάρδος), Ζοάο Σίλβα (80’ Σερπέζης)

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (77’ Ματάους), Τσορνομάς, Λεμονής, Τσέλιος (69’ Εντγκαρ), Μανουσάκης (69’ Ελευθεριάδης), Μούλερ (63’ Κόλα), Μάναλης (77’ λ.τ. Βουό)

*με στοιχεία από το athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected