Διάφορα - Συνεργάτες

Γιώργος Συμεωνίδης : “Η πόλη μας χρειάζεται τη νέα γενιά, τις φρέσκες ιδέες, και το πάθος της νεολαίας”

Ο Γιώργος Συμεωνίδης, με καταγωγή από το Μακροχώρι και με σημαντικό ποδοσφαιρικό παρελθόν, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βέροιας, με την παράταξη “Δράση και Γνώση”.

Το πρόσφατο άρθρο του για την υποψηφιότητα του :

“Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

Με χαρά και αφοσίωση, στα 27 μου χρόνια, έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τη Βέροια, με ένα πλούσιο βιογραφικό και μια πορεία αφιερωμένη στην εξέλιξη, στην ενέργεια και στη δράση για το κοινό καλό.

Η νεολαία μας είναι η κινητήρια δύναμη της πόλης μας, οι φορείς της αλλαγής και της δημιουργίας. Κατανοώ τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, και την ενέργεια των νέων ανθρώπων, γι’ αυτό και δεσμεύομαι προσωπικά, να τους προσφέρω τη φωνή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης!

Τα τελευταία 7 χρόνια, έχω οργανώσει διάφορες εκδηλώσεις και συναυλίες στην πόλη που ένωσαν τη νεολαία μας, δημιούργησα δράσεις για την πόλη και οικοδόμησα τον Σύλλογο Νεολαίας, μια κοινότητα που πίστευε και πιστεύει στη δύναμη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, σκοπεύω να είμαι ο εκπρόσωπος της νεολαίας, η φωνή που θα διασφαλίσει ότι οι φωνές και οι ανησυχίες των νέων θα ακούγονται στο δήμο. Θα εργαστούμε από κοινού για να δημιουργήσουμε χώρους ανάπτυξης, παιδείας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας που θα αντανακλούν τις ανάγκες μας και τη διαφορετικότητά μας.

Η πόλη μας χρειάζεται τη νέα γενιά, τις φρέσκες ιδέες, και το πάθος της νεολαίας. Με τη στήριξή σας, θα είμαστε η αλλαγή που χρειαζόμαστε, μια πόλη που ανθίζει με τη συνεργασία όλων των γενεών.

Ελάτε να κάνουμε τη Βέροια μας ακόμη καλύτερη, πιο δίκαιη και πιο δυναμική. Ας δημιουργήσουμε μια κοινότητα που ακούει τη νεολαία και την υποστηρίζει στην ανάπτυξή της.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας. Είμαι έτοιμος να δουλέψω για εσάς και μαζί να φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας.

Με αγάπη και αισιοδοξία,
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Βέροιας
Γεώργιος Συμεωνίδης”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected