Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Barok” Coffee-Bar και σήμερα με Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Βόλος

Ο αγώνας που ξεχωρίζει την πρώτη ημέρα είναι το ντέρμπι στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, ενώ σημαντικές μάχες αναμένεται να δούμε στο Παναιτωλικός – ΟΦΗ και Κηφισιά – Λαμία. Το πιο εύκολο έργο λογικά θα το έχει ο ΠΑΟΚ που θα υποδεχθεί τον Βόλο.

Το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστική θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Άρη. Οι Πειραιώτες είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σε 5 αγώνες 13 βαθμούς με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και είναι μαζί με την ΑΕΚ οι μοναδικές που δεν έχουν χάσει σε αυτό το ξεκίνημα της Super League. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς είναι στην 6η θέση με 7 βαθμούς και 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Η πρώτη ημέρα της 6ης αγωνιστικής στη Super League ολοκληρώνεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Βόλο. Μια αναμέτρηση στην οποία οι Θεσσαλονικείς είναι το απόλυτο φαβορί, υποδεχόμενοι και μια ομάδα που είναι μία από τις τρεις που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι στη 2η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ οι Βολιώτες στη 12η με 2 βαθμούς και 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Το  πρόγραμμα της Τετάρτης (27/9)

16:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ
18:00 Κηφισιά – Λαμία
20:30 Ολυμπιακός – Άρης
20:30 ΠΑΟΚ – Βόλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected