Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

ΕΠΟΣ : Καπετάνιος στη Λευκάδα που υποδέχεται τους επιβάτες με Βασίλη Καρρά (vid)

Υπό τους ήχους του Βασίλη Καρρά και ανεβασμένος στην πλώρη του κρουαζιερόπλοιου υποδέχεται ο κάπτεν Κώστας τους επιβάτες του, με το βίντεο να έχει κάνει θραύση στο TikTok.

Ο καπετάνιος του «Makedonia Palace» που κάνει κρουαζιέρες στη Λευκάδα, δίνει πραγματικό σόου τραγουδώντας το «Απ’ τον βορρά μέχρι τον νότο» την ώρα που οι επιβάτες ανεβαίνουν στο πλοίο.

Ο κόσμος δείχνει να το απολαμβάνει και ο κάπτεν Κώστας έχει γίνει viral. Τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, τον αποθεώνουν.

«Captain Κωστας ο άνθρωπος εκτός από κάπτεν είναι κ ο καλύτερος σόουμαν τις κρουαζιέρας, αξίζει με τα 1000 αυτή η κρουαζιέρα», σχολιάζει κάποιος χρήστης, ενώ άλλος γράφει: «Καπετάν Κώστας! Ο καλύτερος όλων».

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά σχόλια με έναν χρήστη να σημειώνει: «Ωραίος ο καπετάνιος αρκεί να μην έχει γίνει γκολ πρωί πρωί και το ρίξει σε τίποτα βράχια».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gazzetta.gr

@vasiast16 the best Captain 🛳️#aptonvorramexritonoto #karras_vasilis🎤 #summeringreece #summer2023 #leukada #egremnoilefkada #egremnoibeach #cruiselife #viraltiktok #viralvideo #viral #forticktok #traveltiktok #traveling ♬ πρωτότυπος ήχος – Vasia St

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected