Διάφορα - Συνεργάτες

Συνεργασία-έκπληξη του Βασίλη Δήμα με την Άσπα!

Ο Βασίλης Δήμας διανύει τη δημιουργικότερη περίοδο της καριέρας του και δε σταματάει να μας εκπλήσσει σε κάθε μουσικό του βήμα. 

Ο δημιουργός των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών, εκτός από τα τραγούδια που δίνει σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Σταμάτης Γονίδης, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Μακρόπουλος και πολλούς άλλους, ετοιμάζει και το νέο δικό του προσωπικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από τη Sonar Music και αναμένεται με τεράστια προσμονή από τους θαυμαστές του. 

Παράλληλα ο Βασίλης Δήμας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στα νυχτερινά δρώμενα, καθώς θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα σε ένα ιστορικό νυχτερινό κέντρο.

Ο λόγος για τα «Αστέρια» της Πάτρας, όπου ο μοναδικός καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες του θα συναντήσει την Άσπα, η οποία έχει κερδίσει με τα τραγούδια και την εξαιρετική σκηνική παρουσία της μοναδική θέση στην καρδιά της νεολαίας.

Η αδερφή του αείμνηστου Mad Clip αποτελεί το πιο hot ανερχόμενο όνομα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Χάρη στην ιδιαίτερη λαϊκή χροιά και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα με κάθε της δισκογραφικό εγχείρημα. 

Τα τραγούδια «Στάχτη», «Oh No», «Έλα», «Παλιές Φωτογραφίες» & «Μόνη Μου» μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουν σαρώσει στα ραδιοφωνικά και ψηφιακά charts

Βασίλης Δήμας και Άσπα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα «αστέρια» της Πάτρας σε ένα νεανικό και ανατρεπτικό σχήμα, που αναμένεται να βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected