Διάφορα

Βασίλης Κικίλιας : “Η κλιματική κρίση είναι εδώ, να παρθούν αποφάσεις”. Μάκης Βορίδης : “Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος” (vids)

“Δεύτερη φορά, δυστυχώς μέσα σε λίγες μέρες που έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία, κυρίως στο Βόλο αλλά και στη Βόρεια Εύβοια αλλά και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας”, είπε σε δηλώσεις του ο υπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Βασίλης Κικίλιας που μετέβη στον Βόλο.

“Η κλιματική κρίση είναι εδώ, πρέπει να παρθούν αποφάσεις”, συνέχισε…

Βορίδης: «Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος εδώ, πολύ εκτεταμένο το καιρικό φαινόμενο»

Ο Μάκης Βορίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι» και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ξανά ο Βόλος, αφού σε μόλις 20 ημέρες βρέθηκε ξανά κάτω από το νερό, λόγω της κακοκαιρίας Elias.

«Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος εδώ, υπό την έννοια ότι πάλι είχαμε πολύ εκτεταμένο καιρικό φαινόμενο. Οι πρώτες μετρήσεις και παρότι δεν υπάρχει ακόμα πλήρης καταγραφή του όγκου του νερού. Μιλάνε για νερό το οποίο ήταν μεγαλύτερο από τον Ιανό αυτή τη φορά, κάτι λιγότερο από τον Daniel. Απολύτως εστιασμένο, στον Βόλο. Το δεύτερο που επιβαρύνει -κακά τα ψέματα- την κατάσταση του Βόλου είναι ότι έχει πληγεί πολύ προσφάτως, επομένως δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως μέχρι σήμερα, οπότε είναι πολύ χειρότερο», είπε αρχικά.

«Ο υπουργός ο Βασίλης ο Κικίλιας είναι εκεί, οι άνθρωποι που παλεύουν να φέρουν τα πράγματα στην κανονικότητα είναι εκεί. Γίνονται συνέχεια απαντλήσεις, έχουν γίνει όποιες διασώσεις χρειάστηκαν να γίνουν. Ευτυχώς δε διακινδύνευσαν ζωές. Πρόσθετες ζημιές θα δούμε ποιες είναι…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected