Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε τον Tharlis Sartori (vid)

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο (με ιταλικές ρίζες) μεσοαμυντικό, Θάρλις Σαρτόρι.

Γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 1998 στη Μαραβίλια της Σάντα Καταρίνα στη Βραζιλία. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ιντερνασιονάλ, φτάνοντας μέχρι και τους νέους (CT Sport Club Internacional) του συλλόγου του Πόρτο Αλέγκρε.

Λόγω του ταλέντου του η Σαπεκοένσε, που έχει έδρα πόλη Τσαπεκό στην πολιτεία της Σάντα Καταρίνα, τον έκανε δικό της, παίζοντας αρχικά στους Νέους (U20). Το καλοκαίρι του 2019 πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα της Σαπεκοένσε, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία.

Με τη Σαπεκοένσε έως το 2022 αγωνίστηκε στις δύο πρώτες κατηγορίες της Βραζιλίας, στο Κύπελλο, και στο τοπικό πρωτάθλημα Καταρινένσε. Πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου – και την άνοδο στο Brasileiro Série A – στη Β κατηγορία Βραζιλίας το 2020 και του πρωταθλήματος Καταρινένσε το 2020.

Το 2019 και το 2021 η Σαπεκοένσε ήταν φιναλίστ στο Καταρινένσε. Το 2021 η ομάδα του έπαιξε και στον τελικό του Σούπερ Καπ στην περιφέρεια Καταρινένσε. Στη συνέχεια, ο 25χρονος μέσος το 2022 βρέθηκε στην Αζούρις (Azuriz FC), παίζοντας στη Serie D της χώρας του, έχοντας συμμετοχές και στο τοπικό Παραναένσε. Το φετινό καλοκαίρι έκανε το ευρωπαϊκό ταξίδι και μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Άβιλα (Tercera División RFEF, 4η κατηγορία), πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας.

Ο Θάρλις Σαρτόρι υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στη γ’ κατηγορία της χώρας με την ΑΕ Ερμιονίδας. Όλοι με έχουν υποδεχτεί υπέροχα στον σύλλογο. Οι σχέσεις των Ελλήνων με τους Βραζιλιάνους είναι πολύ καλές. Πριν έρθω, είχα ακούσει τα καλύτερα για τη χώρα σας από συμπατριώτες μου, οι οποίοι είτε έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα, είτε παίζουν και τώρα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, για να έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο στα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε πίστη και να είμαστε δυνατοί. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες, πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected