Super League 2

Super League 2 : Έβγαλε αντίδραση ο Παναθηναϊκός Β, πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα (photos)

Με μεστή εμφάνιση και δυο τέρματα ο Παναθηναϊκός Β έκανε σεφτέ στις νίκες στη Super League 2 με το 2-0 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Super League 2, στην πρώτη της εξόρμηση για το φετινό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του έναντι των Πατρινών, βρίσκοντας δίχτυα στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Βουτσάς κατάφερε με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ να ανοίξει το σκορ στο Παμπελοποννησιακό.

Στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι είχαν τον έλεγχο, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους και στο 90+ 4′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με τον Καραμπά έπειτα από μεταβίβαση του Τσόκαϊ.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Στέφανο Φραντσιόζα) : Κολοβούρης, Τόσκα (46′ Μούλντερ), Λιοφάγος, Γκραντσιέρ, Μπαρέ, Νάστος, Κυρσανίδης (46′ Λοτέν), Ζέκοφ, Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος (73′ Πατρινός), Ντε Ολιβέιρα (64′ Μασούρας)

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου) : Λίλο, Λάμψιας, Φικάι, Σιδεράς, Μαρτίνης (73’ Κυριόπουλος), Τσόκαϊ, Αθανασακόπουλος (70’ Καραμπάς), Βουτσάς, Κρυπαράκος (90’ Προδρομίτης), Μπιλάλ (70’ Λιούμης), Φουρτάδο (46’ Σαρδέλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected