Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ευρεία νίκη για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β νίκησε 3-0 την ΑΕΛ σε αγώνα που διεξήχθη στο Σεραφείδειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε τρία τέρματα με τους Ραντόνια (25′) Χριστόπουλο (62′) και Σταύρο Πήλιο (66′). Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η ΑΕΚ Β λόγω αποβολής του Ζαν Πιερ Τιεϊ στο 82′.

Το φιλμ

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση πέρασε το πρώτο 20λεπτο στο «Σεραφείδειο» με την ΑΕΚ Β να ελέγχει τον ρυθμό χωρίς να έχει αμυντικά προβλήματα. Στο 25′, όμως, τα δεδομένα του ματς άλλαξαν, καθως οι «κιτρινόμαυροι» του Νίκου Κούστα πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Ήταν ένα φάουλ που εκτελέστηκε από δεξιά. Ο Σαμπανάζοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλια, η μπάλα στρώθηκε στον Ραντόνια, ο οποίος με σουτ από το πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους οικοδεσπότες. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 44′ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ογκμπόε από τον Γκίνη. Μία φάση που ήταν ξεκάθαρη. Ο πορτιέρε της ΑΕΚ δεν τον βρήκε και σωστά ο ρέφερι του ματς έδειξε «παίζετε». Έτσι το ημίχρονο «έκλεισε» με την ΑΕΚ να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και μέσα σε τέσσερα λεπτά κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς απέναντι στους Θεσσαλούς με γκολ των Χριστόπουλου και Πήλιου.

Στο 62′ ο Γκολφίνος έκανε τρομερή ενέργεια από τα δεξιά, σέρβιρε στον Απόστολο Χριστόπουλο που έκανε με σουτ το 2-0 για να έρθει στο 66′ το 3-0 με εντυπωσιακό γκολ του Σταύρου Πήλιου. Ο πρώην μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς είχε, πλέον, κριθεί με την ΑΕΚ Β’ παρά το 3-0 να συνεχίζει με την ίδια διάθεση. Ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κάνει «αγγαρεία» παρότι το σκορ της επέτρεπε να ανεβάσει… χειρόφρενο.

Και εκεί, όπου έδειχναν ήρεμα, ήρθε η απόφαση του Τζαμουτζαντώνη από τη Χίο να ξεσηκώσει την εξέδρα με τον Χιώτη ρέφερι να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τιέι (82′) σε μία φάση, όπου το ριπλέι δεν τον δικαιώνει. To 3-0, ωστόσο, έμελλε να μην αλλάξει με την ΑΕΚ Β’, μάλιστα, να έχει ευκαιρία στο 87′ και για 4ο γκολ με τον Χριστόπουλο.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας) : Γκίνης, Ραντόνια (69′ Ρουκουνάκης), Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Σαμπανάτζοβιτς (55′ Κάτσικας), Λαμαράνα, Ανδρικόπουλος (70′ Λάτσι), Χριστόπουλος, Λεφράνκ (35′ λ.τ. Γκολφίνος / λ.τ. 69΄Τιεϊ), Σταμούλης

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης) : Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ. (68′ Μιλτιάδης) Παπαδόπουλος (68′ Μαϊδανός), Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Πάτραλης (46′ Οτορμίν), Παπαγεωργίου Κ., Πλέγας (60′ Αντράντα), Πεντρόσο, Κοσονού (46′ Νίνο), Ογκμπόε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected