Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο (30/9) ο Διαγόρας Ρόδου.

Οι νησιώτες ήταν σαφώς καλύτεροι από το Αιγάλεω και πήραν δίκαια το τρίποντο, στο πρώτο παιχνίδι του Θωμά Γράφα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας πίεσε το Αιγάλεω έχοντας την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με τον Λεσάι στο 7’, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» ισορρόπησαν στη συνέχεια και μάλιστα έφθασαν κοντά στο γκολ.

Στο 19′ ο Σταμένκοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Σηφάκη, στο 22 ο Βάρκας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 28′ ο Νταβιώτης έκανε το πλασέ όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Κόντρα στις ευκαιρίες του Αιγάλεω, ο Διαγόρας φρόντισε να «χτυπήσει» στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και με τον Λεσάι στο 40’ με κεφαλιά και στο 45+2’ με πλασέ να πετύχει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ροδίτες έχοντας υπέρ τους την ψυχολογία και το σκορ απείλησαν με τους Λούκιτς (49′) και Αντεσάι (51′), όμως ο Κατσιμήτρος ήταν ο νικητής και στις δύο περιπτώσεις.

Το Αιγάλεω προσπάθησε να αντιδράσει, ανακτώντας τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο στο 70′ το σουτ του Καμαρά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 76′ ο Αρίας την τελευταία στιγμή πρόλαβε τον Κολλά πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78′ η κεφαλιά του Δημητρίου πέρασε πάνω από την εστία του Κατσιμήτρου, με το Αιγάλεω να προσπαθεί μέχρι τέλους και να μειώνει στο 90+6’ με εύστοχο πλασέ του Νέναντ Γκάβριτς ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Θωμάς Γράφας) : Σηφάκης, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (86’ Ιγκνάτοβιτς), Αντεσίνα (80’ Νικόλης), Λεσάι (67’ Μουντές), Μανιάς.

Αιγάλεω (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς) : Κατσιμήτρος, Τάμπας (72’ Πέτκοβιτς), Παυλάκης, Ζιούλης, Θεολόγου, Μπάμπης (66’ Κολλάς), Ναζίμ, Ραμίρεζ (55′ Καμαρά), Νταβιώτης (55’ Γκάβριτς), Σταμένκοβιτς, Βάρκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected