Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο σοκ σε φιλάθλους και τηλεθεατές στο Βάαλβαϊκ-Άγιαξ : έπεσε αναίσθητος ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων! (vid)

Τρομακτικές εικόνες στην αναμέτρηση της Βάλβαϊκ με τον Άγιαξ!

Ο αγώνας οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή στο 84΄, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ετιέν Φάεσεν, έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι μετά από σύγκρουση με τον Μπρόμπεϊ!

Το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον ποδοσφαιριστή του Άγιαξ αμέσως σήμανε συναγερμό στα ιατρικά επιτελεία που έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για να τού παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Φορείο, απινιδωτές και σεντόνια επιστρατεύτηκαν για να καλύψουν τη σκηνή και να μεταφέρουν τον άτυχο ποδοσφαιριστή εκτός του γηπέδου, με τον αγώνα να οδηγείται σε οριστική διακοπή!

Προς το παρόν δεν υπάρχει ιατρική ενημέρωση από κάποια πλευρά για την κατάσταση του Ολλανδού τερματοφύλακα, αλλά έχουν εκφραστεί φόβοι για σοβαρή ζημιά στο κεφάλι.

Για την ιστορία ο Άγιαξ προηγούνταν στο σκορ με 3-2, προτού ο αγώνας τιναχθεί στον αέρα και η κατάσταση υγείας του Φάεσεν τεθεί φυσικά σε απόλυτη προτεραιότητα.

το βίντεο δημοσίευσε το Sport24

Τεχνικός διευθυντής Βάαλβαϊκ: “Ο Φάεσεν μπορούσε να επικοινωνήσει, δεν θυμόταν τι έγινε”

“Μπορούσε να επικοινωνήσει, αλλά δεν θυμόταν τι έγινε. Όμως αποκρίθηκε ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ. Τού έκαναν ανάνηψη αμέσως ακολουθώντας το ιατρικό πρωτόκολλο” ανέφερε συγκεκριμένα στο ESPN.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected