Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Με άγχος ο Λεβαδειακός, πάλεψε για το αποτέλεσμα η Κοζάνη (vid)

Αγχωτική, μεν, νίκη, δε για τον Λεβαδειακό, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη κόντρα στη μαχητική Κοζάνη.

Στο πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Νίκου Νόμπλια προηγήθηκε νωρίς αλλά δεν “καθάρισε” ο ματς, με αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να απειλούν με την ισοφάριση.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ματς διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής λόγω των έργων αντικατάστασης χλοοτάπητα που εκτελούνται στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”!

Το «χρυσό» γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε στο 11ο λεπτό ο Μπελμόντε με σουτ, με το δεξί, από τα όρια της περιοχής. Ένα γκολ στο οποίο φέρει «ευθύνη» και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Τάσος Καραγκιόζης, γνωστός από το πέρασμά του από τον Λεβαδειακό σε μικρότερη ηλικία μιας και η μπάλα “έσκασε” μπροστά του και του έφυγε μέσα από τα χέρια.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια ήταν μεν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και αυτό είχε σαν συνέπεια να αγχωθεί στα τελευταία λεπτά που αγωνίστηκε με 10 παίχτες καθώς στο 86’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουιρουκίδης. Ο έμπειρος στράικερ (πρώτος σκόρερ πέρσι με την Κηφισιά) πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73’ στη θέση του Πολέτο και λίγο αργότερα είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα!

το φιλμ του αγώνα στο Starsports

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ – Χάμοντ (73′ Συμελίδης), Τσάπρας, Μπελμοντέ (88′ Νικολιάς), Ρομό (59′ Γιαννιώτας), Μεχία, Πίρινεν, Σωτηράκος, Λιάγκας, Λούα Λούα (88′ Κουάδρα), Πολέτο (73′ Κουϊρουκίδης)

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Κοροβέσης (62′ Τάτσης), Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (85′ Κανούλας), Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης (55′ Ελ Ιντρίσι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected