Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού : Η πρώτη ομάδα που εμφανίζεται ολοκληρωμένη στο SofaScore!

Viral έχει γίνει η είσοδος του πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας στην πασίγνωστη πλατφόρμα SofaScore!

Με ενέργειες του αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλου, το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας έχει τη δική του θέση στον παγκόσμιο ιστό και μάλιστα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να εισέλθει η Β Ερασιτεχνική.

Ως διαχειρίστρια εκατομμυρίων στοιχείων από όλο τον πλανήτη, η SofaScore έχει κάποιους συγκεκριμένους κανόνες εισαγωγής πληροφοριών και για να περαστούν ονόματα παικτών, θα πρέπει να υπάρχει συναίνεση των ομάδων.

Για τη διαδικασία έχουν ενημερωθεί τα περισσότερα σωματεία και είναι στο χέρι τους πλέον αν θέλουν να εμφανίζονται στην πλατφόρμα, όπως έγινε ήδη με τον ΓΑΣ Κοπανού!

Ποιος θα το έλεγε λοιπόν ότι ο κόουτς Μποζίνης αλλά και οι 25 ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα έχουν τη δική του θέση στο SofaScore και μάλιστα έχει ήδη περαστεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Κεραυνό Επισκοπής!

Αξίζει τον κόπο όλες οι ομάδες να συμμετέχουν, η πλατφόρμα έχει τεράστιες δυνατότητες καταγραφής στατιστικών κι αν όλα πάνε καλά, γιατί όχι να μη γίνει όλο αυτό και LIVE κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Το link ΕΔΩ

Δείτε μερικά screenshots

Αν ενημερωθεί το ρόστερ του Κεραυνού Επισκοπής, θα εμφανιστούν όλοι οι παίκτες σε γηπεδικό αποτύπωμα, όπως επίσης και οι αλλαγές με το λεπτό που έγιναν

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών του ΓΑΣ Κοπανού, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή, που μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω και να του εμφανίσει τα στοιχεία του

Το πλήρες ρόστερ του ΓΑΣ Κοπανού, όπως μας το απέστειλε η ομάδα, με τις θέσεις τους. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected