Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Barok” Coffee-Bar : Κλείσε θέση ΑΜΕΣΑ για τα αποψινά παιχνίδια!

ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων σε Europa και Conference League.

Η αρχή γίνεται στο OPAP Arena (19:45), όπου η ΑΕΚ μετά το σπουδαίο διπλό που σημείωσε στην Αγγλία απέναντι στην Μπράιτον έχει μπροστά της ένα ματς πρόκληση κόντρα στον Άγιαξ. Διότι αν επικρατήσει και του «Αίαντα» στη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε η Ένωση θα έχει βάλει πολύ στέρεες βάσεις για να έχει συνέχεια και στην επόμενη φάση σε έναν πάρα πολύ απαιτητικό όμιλο απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Την ίδια ώρα (19:45) ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στον όμιλο απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 2-3 εντός έδρας στην πρεμιέρα από τη Φράιμπουργκ και με νίκη θα πάρουν τεράστιο προβάδισμα δεδομένα για την 3η θέση και φυσικά θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι για τη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση κοντράροντας έπειτα την πρώτη δυάδα.

Στις 22:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Ισραήλ τη Μακάμπι Χάιφα σε ένα ματς – εξάποντο για τους «πράσινους» καθώς με νίκη θα πάρουν ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα για την 3η θέση και θα παραμείνουν δυνατά μέσα στη μάχη της πρώτης δυάδας στον όμιλο. Άλλωστε ήδη στην πρεμιέρα το «τριφύλλι» έβαλε στο σακούλι του τρεις μεγάλους βαθμούς χάρη στη νίκη επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη νίκη στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη γεμάτη όπως αναμένεται Τούμπα (22:00) την Άιντραχτ θέλοντας να κάνει το δύο στα δύο στο Conference League. Μια σημαντική αναμέτρηση καθώς αν ο «δικέφαλος του βορρά» καταφέρει να κερδίσει θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση κοιτώντας ακόμα και την πρώτη θέση στον όμιλο. Με την Τούμπα να αναμένεται γεμάτη ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected