Γ Εθνική / Τοπικά

Με τον Γιώργο Μαραντά κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ο Πανθρακικός

Με τον Γιώργο Μαραντά στον πάγκο θα πάει στη Βέροια ο Πανθρακικός, για να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά φέτος τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο 50χρονος τεχνικός, με προϋπηρεσία σε Ξάνθη, Τρίκαλα, Άρη Αβάτου, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Φωκικό, Καβάλα, Mέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Λαμία, Μακεδονικό, Οδυσσέα Αναγέννησης, Παναχαϊκή και στην αλβανική Λουφτετάρι, και υπηρεσιακός αυτή την περίοδο μέχρι να βρεθεί και να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αποστολίδη που είναι θέμα ημερών, έχει τονίσει πως δεν θέλει να συνεχίσει στον πάγκο και τώρα και από το καλοκαίρι και πως απλά βοηθά την ομάδα ιδίως τώρα που χρειάστηκε.

Ο προπονητής που μιλά την περίοδο αυτή είναι στο εξωτερικό, ωστόσο γνωρίζει καλά την κατηγορία, την ομάδα, ενώ έχει περάσει και από ομάδες της Θράκης και της Ροδόπης. Η ομάδα του πρωταγωνιστεί σε χώρα των Βαλκανίων και αγωνίστηκε φέτος σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το Thrakisports, για να έρθει στον Πανθρακικό πρέπει να σπάσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του αν και το θέμα αυτό είναι σε καλό δρόμο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected