Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Με δύο παιχνίδια που είχαν αναβληθεί ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η 1η αγωνιστική στη Super League. Στις 19:30 η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον Παναιτωλικό και στις 21:30 ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο.

Μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι ημέρα Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών στη χώρα μας, ωστόσο θα έχουμε και δύο παιχνίδια για τη Super League. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω εκλογών, ωστόσο με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα που υπάρχει για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αρχικά στις 19:30 η Ένωση θα υποδεχθεί στην OPAP Arena τον Παναιτωλικό και εν συνεχεία στις 21:30 οι «πράσινοι» θα παίξουν στη Λεωφόρο με τον Ατρόμητο και με αυτά τα δύο παιχνίδια θα ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική. Θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις είχαν αναβληθεί λόγω των επεισοδίων έξω από την OPAP Arena μια μέρα πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, επεισόδια που είχαν ως φρικτή συνέπεια τη δολοφονία του φίλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι και τελευταίο της 1ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στις 21:30 τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να ανέβουν στη 2η θέση ξεπερνώντας τον ΠΑΟΚ και μειώνοντας στους 3 τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό με τον οποίο αγωνίζονται την 8η αγωνιστική στο Καραϊσκάκης.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

To πρόγραμμα

19:30 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
21:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected