Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ο Στεργιάκης έδωσε την πρόκριση στον Παναιτωλικό (vid)

Είδε κι έπαθε ο Παναιτωλικός να κάμψει την αντίσταση του Διαγόρα Ρόδου στο Κύπελλο Ελλάδος και πήρε το εισιτήριο στους «16» με 4-3 (1-1 παρ.).

Οι “κυανέρυθροι” έμειναν εκτός του θεσμού στη διαδικασία των πέναλτι (3-4) και έχασαν την ευκαιρία για μία σπουδαία πρόκριση.

Στο 23′ ο Βοΐλης από γύρισμα του Τορεχόν έκανε το 0-1 για τον Παναιτωλικό, αλλά ο Διαγόρας έφερε το ματς στα ίσα στο 30′ με πέναλτι του Μανιά έπειτα από ανατροπή του Αντεσίνα από τον Στάγιτς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στην παράταση με το δοκάρι του Χατζηθεοδωρίδη στο 97′ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι.

Αυγερινός και Στεργιάκης έκαναν δύο αποκρούσεις, αλλά για τους γηπεδούχους δεν βρήκαν στόχο οι Μασούρας, Φέκκας. Άστοχη εκτέλεση είχε για τον Παναιτωλικό ο Μπαλντασάρα.

Η διαδικασία των πέναλτι :

Μλάντεν  0-1
Μανιάς, απόκρουση Στεργιάκη
Μπαλντασάρα, άουτ
Μανωλάκης  1-1
Λιάβας  1-2
Πάρντο  2-2
Χατζηθεοδωρίδης  2-3
Μασούρας, άουτ
Πέρεζ, απόκρουση Αυγερινού
Τσιαντούλας  3-3
Μπουζούκης, απόκρουση Αυγερινού
Φέκκας, δοκάρι
Ντουάρτε Μ., 3-4
Νικόλης, απόκρουση Στεργιάκη

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Αρίας (35′ λ.τρ. Νικόλης), Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλας, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (72′ Φέκκας), Αντεσίνα (106′ Μουντές), Λεσάι (82′ Πάρντο), Μανιάς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Στάιγιτς, Τορεχόν (78′ Χατζηθεοδωρίδης), Μπαλντασάρα, Ξενιτίδης (61′ Πέρεζ), Χουάνπι (69′ Μπουζούκης), Φρ. Ντουάρτε (78′ Νικολάου), Βοΐλης

*με στοιχεία από το FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected