Κατηγορίες
Αθλήματα

Σεβίλλη: Πέρασε στα προημιτελικά η Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σεβίλλης στην Ισπανία πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, πετυχαίνοντας τη 2η σερί νίκη της στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στα ημιτελικά των διπλών.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σήμερα της 30χρονης Ουκρανής, αλλά και προερχόμενης από τα προκριματικά, Ναντίγια Κολμπ, με 6-4, 6-0, μετά από 82 αγωνιστικά λεπτά, και εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική 8αδα.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, η No7 του ταμπλό κέρδισε τη 17χρονη Αυστριακή, και επίσης προερχόμενη από τα προκριματικά, Ταμάρα Κόστιτς, με 7-5, 6-1, και στα προημιτελικά θα συναντήσει την 30χρονη τενίστρια από τη Βουλγαρία, Τζούλια Σταμάτοβα.

Όσον αφορά τα διπλά, η Σαπφώ συνεργάζεται με την 30χρονη Ρουμάνα, Κριστίνα Ντίνου, και βρίσκονται στην κορυφή του ταμπλό. Στον 1ο γύρο είχαν bye, και πέρασαν επίσης άνευ αγώνα στα ημιτελικά, έπειτα από walkover των Ισπανίδων, Τζέσικα Μπούζας Μανέιρο και Λέιρε Ρομέρο Γκορμάζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected