Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Μεγάλη νίκη με πολλές προεκτάσεις για τη Βέροια!

Πολύ σημαντική νίκη, βαθμολογικής αλλά ψυχολογικής σημασίας, πέτυχε το Σάββατο (14/10) η Βέροια.

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, η ομάδα του Αντώνη Παπατζίκου επικράτησε με ανατροπή της Νίκης Ευκαρπίας και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Για το συγκρότημα της Ημαθίας, ο τρόπος που επιτεύχθηκε η επιτυχία, τονώνει σημαντικά την ψυχολογία της ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ κατάφερε παράλληλα να “ξεκολλήσει” από τον βυθό της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Βέροια, καθώς κρατούσε το υπέρ της σκορ μέχρι το 75ο λεπτό.

Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους νεοφώτιστους, σημείωσε στο 16ο λεπτό ο Μποζίδης, μετά από σέντρα ακριβείας του Δεληζάνου.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν άλλες τρεις καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο ώστε να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ, όμως ο Καντιμοίρης είπε “όχι” σε Ξανθόλουλο, Καραγιαννίδη και Ανδρεάκο.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως είχε άλλη εικόνα. Η “Βασίλισσα” ανέβηκε αγωνιστικά, οι αλλαγές των Αλέξανδρου Παπατζίκου και Βασιλακάκη τόνωσαν την ομάδα και στο 58′ παραλίγο να γίνει το 1-1 όμως ο Μεληκιώτης νικήθηκε από τον πρώην τερματοφύλακα της Βέροιας, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου.

Στο 61′ η Νίκη Ευκαρπίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2, όταν ο Ξανθόπουλος έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Καντοιμίρη (και ενώ θα μπορούσε να σημαδέψει γωνία), ενώ στο 68′ ο Βουτυράς νικήθηκε επίσης από τον έμπειρο γκολκίπερ των γηπεδούχων.,

Στο 76′ η Βέροια ευτύχησε να ισοφαρίσει, όταν ο Ντόγος “έσπασε” την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Τούφας στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.

Η…λύτρωση για τη “Βασίλισσα” ήρθε στο 90′ όταν ο Τούφας έγινε δημιουργός και ο Μεληκιώτης με δυνατό σουτ έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ): Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (46’ Βασιλακάκης), Κουτσούκης (49’ λ.τ. Μιχαηλίδης), Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (46’ Παπατζίκος), Τερζής (65’ Τούφας), Ντόγος, Τζόρνταν, Μεληκιώτης, Παναγιωτίδης, Χατζηπάντος (46’ Λαφάρας)

Νίκη Ευκαρπίας (Γρηγόρης Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ρανδζής (76’ Σαπουντζής), Κοντός (54’ Γουνόπουλος), Ιβανίδης, Μάρτος (54’ Βουτυράς), Μποζίδης (66’ λ.τ. Ιγνατίου), Ξανθόπουλος

*φωτ. pliroforiodotis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected