Αθλήματα

Ρουμανία: Πρώτη νίκη για Ματούλα – Εκτός συνέχειας η Γραμματικοπούλου

Ιδανικά ξεκίνησε τις προσπάθειές της στα προκριματικά του Transylvania Open, αλλά και στο WTA Tour η Μάρθα Ματούλα, καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα της στα προκριματικά της WTA 250 διοργάνωσης, και απέχει μία ακόμα νίκη από το κυρίως ταμπλό.

Όπως αναφέρει το Tennis24, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε σήμερα της “γηπεδούχου”, Μάρα Γκάε, με 6-2, 6-7(5), 6-2, έπειτα από δύο ώρες και 9 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, και προκρίθηκε στον 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, κάνοντας παράλληλα και νικηφόρο ντεμπούτο στο Tour.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Τουρκάλα, αλλά και No2 του προκριματικού ταμπλό, Ίπεκ Οζ, που νίκησε νωρίτερα την Αμερικανίδα, Κουίν Γκλέσον, με 6-4, 6-2, για να ξεκινήσει με το δεξί τις προσπάθειές της στο Κλουζ της Ρουμανίας.

Από την άλλη η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που ήταν στο No5 του προκριματικού ταμπλό, έπαιξε κόντρα στην 25χρονη τενίστρια από την Ελβετία, Σούσαν Μπαντέκι, και έχασε με 6-3, 4-6, 7-5, μετά από δύο ώρες και 39 λεπτά αγώνα, και ολοκλήρωσε εδώ τις προσπάθειές της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected