Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άλλα δύο γκολ ο Γιακουμάκης, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο!

Ασταμάτητος ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης για ακόμη ένα παιχνίδι στο φετινό MLS, αφού σκόραρε άλλα δύο τέρματα στον τελευταίο αγώνα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ για την κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν κόντρα στο Σινσινάτι.

Αρχικά, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 12ο λεπτό. Ο Τιάγκο Αλμάδα πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, κινήθηκε λίγα μέτρα μ’ αυτήν και βρήκε ωραία κάθετη πάσα στα δεξιά για τον Λομπτζανίντζε, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Έλληνα φορ, που πλάσαρε σχεδόν προ κενής εστίας κι έκανε το 1-0.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού μπορεί το Σινσινάτι να ισοφάρισε προσωρινά, όμως εκείνο έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του στο 32ο λεπτό. Ο Λομπατζανίντζε πήρε την μπάλα στα δεξιά, πήγε στο ένας εναντίον ενός και πάτησε στην αντίπαλη περιοχή βγάζοντας την μπάλα τελικά προς τα έξω για τον Αλμάδα. Ο Αργεντινός στόπαρε την μπάλα κι έκανε τη σέντρα με τον Γιακουμάκη να πετάγεται στην πορεία και να κάνει το 2-1.

Τελικά, το Σινσινάτι ισοφάρισε εκ νέου στο φινάλε του πρώτου μέρος κάνοντας το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Να σημειωθεί ότι η Ατλάντα έπαιζε με δέκα παίκτες από το 51ο λεπτό και μετά λόγω αποβολής του Αλμάδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ότι ο Έλληνας επιθετικός βγήκε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό για να μπει ο Τιαρέ.

Ο 28χρονος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε:

«Ερχόμενος στο γήπεδο αυτό και παίζοντας με την ομάδα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια στην περιφέρειά μας, νομίζω πως πρέπει να είμαστε για το αποτέλεσμα και να κρατήσουμε όλα τα θετικά πράγματα απ’ αυτό το παιχνίδι και να πάμε στα Play-offs όπου θα διαγωνιστούμε στο ίδιο επίπεδο. Με κάνει σχεδόν συναισθηματικό, εγώ αγαπώ την αναθεματισμένη αυτή ομάδα».

Η Ατλάντα τερμάτισε έκτη στην κανονική διάρκεια στην ανατολική περιφέρεια και στον πρώτο γύρο των Play-offs θα αντιμετωπίσει την Κολόμπους Κρου. Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρέθηκε στη δεύτερη θέση των σκόρερ, μαζί με τον Ακόστα του Σινσινάτι, σημειώνοντας 17 τέρματα. Πρώτος ήταν ο Ντένις Μπουάνγκα της Λος Άντζελες FC με 20.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected