Κατηγορίες
Super League 1

Super League : Στον τελικό των μπαράζ στο πρωτάθλημα U17 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Super League U17 (αγώνες μπαράζ – 2η αγωνιστική)

Σάββατο 21/10

Ολυμπιακός – ΑΕΚ  4-1  [3-0]

Εμφατική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ πέτυχαν και πάλι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, που επιβλήθηκαν με 4-1 εντός έδρας για τον δεύτερο ημιτελικό των μπαράζ της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας,  δεν χαρίστηκαν στον αντίπαλο τους και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 2-0.

Αρχικά στο 26′ ο Σουλανιάκου μετά από ασίστ του Καρκατσάλη άνοιξε το σκορ για το 1-0, ενώ τα τέρματα του Ολυμπιακού διπλασίασε ο Λάνα στο 38′ μετά από πάσα του Σκουρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη μπήκε και πάλι δυνατά και σκόραρε στο 56′ με τον Βασιλακόπουλο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 82′ η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαραμανίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζουριδάκης είδε την κίνηση του Όσαφι και έκανε το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Έφηβοι του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό της πρώτης φάσης, με τον νικητή να παίρνει απευθείας την πρόκριση του στο Final 4 του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος  3-0 [4-0]

Νίκη δίχως δυσκολίες και με ποδόσφαιρο κατοχής κατά μεγάλα διαστήματα για την Κ17, η οποία κέρδισε και το δεύτερο ματς με τον Βόλο (3-0) και έκλεισε τη θέση για τον τελικό της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί στις 18-19.11 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το 1-0 για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Στύλος στο 45+1′, από την ασίστ του Θεοδοσιάδη. Ο Τσιφούτης πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 73′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και τέλος, στο 79′, ο Τσιότας έκανε το 3-0 με σουτ έξω από την περιοχή.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα των Ορφανού και Μπίκα, το εκτός έδρας με τον Άρη για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης.

*Μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected