Κατηγορίες
Basket - Αθλήματα

Βέροια : “Άντρο” ζωυφίων και κατσαρίδων το γυμναστήριο του “ΔΑΚ” Βικέλας! (photos)

Όσοι έχετε φάει, καλό είναι να δείτε τις φωτογραφίες λίγο αργότερα για να αποφύγετε τυχόν εκκενώσεις. Όσοι πάλι δεν το κάνατε, λογικά θα σας κοπεί η όρεξη…

Οι φωτογραφίες που λάβαμε την Τρίτη (24/10) από το ΔΑΚ “Βικέλας” και συγκεκριμένα από τον χώρο του γυμναστηρίου, μόνο χώρο άσκησης δε θυμίζουν, εκτός αν οι κατσαρίδες και τα διάφορα ζωύφια που υπάρχουν στον χώρο, έχουν ως χόμπι τα βάρη και τις έλξεις…

Είναι τραγικό εν έτει 2023 να συζητάμε για συνθήκες υγιεινής σε έναν χώρο άσκησης αθλητών, όταν αυτοί είναι σημαντικοί -αν όχι οι μοναδικοί- διέξοδοι από την καθημερινότητα.

Σημαντική επίσης η έλλειψη ψυγείου στο ιατρείο του Κλειστού, άκρως απαραίτητο εξάρτημα για τη διατήρηση φαρμακευτικού υλικού αλλά και μερικών εμφιαλωμένων νερών για τις ανάγκες των ιατρών των αγώνων που διεξάγονται στο ΔΑΚ “Βικέλας”.

Ελπίζουμε οι ιθύνοντες στον Δήμο Βέροιας να επέμβουν πάραυτα, καταρχάς για την απολύμανση όλων των χώρων και στη συνέχεια για τις όποιες αναγκαίες επεμβάσεις χρειάζονται, γιατί από τις φωτογραφίες συμπεραίνουμε πως εγκυμονούν κι άλλοι κίνδυνοι για τους αθλητές που χρησιμοποιούν το γυμναστήριο.

δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το sportsup.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P