Basket

Τεράστια ανατροπή για την “πολύ σκληρή για να πεθάνει” ΑΕΚ! (vid)

Με επιμέρους σκορ 51-33 στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή από το -19 κι επικράτησε με 83-79 της Σάσαρι στο «Palasport Roberta Serradimigni» σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Basketball Champions League.

Με κορυφαίους τους Μακ Ρέι, Ραντλ και Τίλμαν, η Ένωσης ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και τελείωσε με εντυπωσιακό τρόπο την αποστολή της στη Σαρδηνία.

To νωθρό ξεκίνημα της ΑΕΚ, είχε ως αποτέλεσμα η Ντιναμό Σάσαρι να επιβάλλει από νωρίς τον δικό της ρυθμό, με επιθετική αιχμή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 13 πόντους διαφορά (24-11) στο 8’ με καλάθι του Ντιόπ.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ, κάτι το οποίος είχε ως συνέπεια η Σάσαρι να προηγηθεί με 51-32 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Κάπου εκεί, οι παίκτες του Πλάθα πάτησαν… γκάζι. Τζάστιν Τίλμαν και Τζόρνταν ΜακΡέι ανέλαβαν δράση στην επίθεση.

Η Ένωση μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, ο Τσέισον Ραντλ μπήκε στην εξίσωση δίνοντας λύσεις με μεγάλα σουτ και με το πέμπτο του τρίποντο έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ 39″ πριν από το τέλος του αγώνα. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό «διπλό»

Tα δεκάλεπτα: 33-20, 46-32, 61-58, 79-83

Σάσαρι (Μπούκι): Χαραλαμπόπουλος 11, Ντιόπ 19, Τρέιερ 2, Ταϊρί 14, Γουίτεϊκερ 8, Καπαλέτι 4, Τζεντίλε 2, Γκομπόλντ 10, Κρούσλιν 3, ΜακΚίνι 6, Πισάνο, Ρασπίνο.

ΑΕΚ (Πλάθα): ΜάκΛεμορ 5, 2 ασίστ, ΜακΡέι 22, Νετζήπογλου, Ραντλ 18 (5), Τίλμαν 20, Χατζηδάκης 1, Φλιώνης 6, Χολ, Καράμπελας, Κώττας, Κουζέλογλου, Κουζμίνσκας 10.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected