Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Παραδοσιακά η 3η και η 4η αγωνιστική των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι από τις πλέον κρίσιμες. Και ως τέτοιες χαρακτηρίζονται για ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μπαίνουν στην τρίτη στροφή του ομίλου τους δίνοντας ματς που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους στη συνέχεια.

Τα μεγάλα αποψινά ματς θα τα απολαύσουμε στο αγαπημένο μας στέκι! Καλούμε ΤΩΡΑ στο 6938711629 για να κρατήσουμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Η ΑΕΚ στις 19:45 αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, όπου πήγε ως πρώτη στον όμιλο μετά το επικό διπλό στο Μπράιτον και την ισοπαλία με τον Άγιαξ και με την υποστήριξη 4.000 και πλέον Ενωσιτών, οι οποίοι ενώθηκαν με τους φίλους της Μαρσέιγ από χθες το βράδυ γιορτάζοντας την ισχυρή φιλία που τους συνδέει.

Την ίδια ώρα, στις 19:45, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο Φάληρο ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στους ομίλους καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ, οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα.

Στη Λεωφόρο στις 22:00 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στον όμιλο μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ και την ισοπαλία στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα αντιμετωπίζοντας τη Ρεν.

Επιστροφή στην ενεργό δράση για τις ελληνικές ομάδες με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική να φιλοξενείται από την Αμπερντίν στη Σκωτία (22:00) για την 3η αγωνιστική του Conference League. Οι Θεσσαλονικείς μετά τις νίκες με Ελσίνκι στη Φινλανδία (2-3) και με Άιντραχτ στη Τούμπα (2-1), θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 στην διοργάνωση κάνοντας μεγάλο άλμα για την πρόκριση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected