Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην Καστοριά συνεχίζει ο Νίκος Ντινόπουλος

Στην ιστορική Καστοριά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Ντινόπουλος.

Ο 27χρονος επιθετικός με καταγωγή από τα Γρεβενά, θα ενισχύσει την προσπάθεια των “Γουναράδων”, που θα παλέψουν φέτος για την παραμονή στη Γ Εθνική.

Το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικό, Τηλυκράτη, ΦΑΣ Νάουσα, Θύελλα Φιλώτα και Γρεβενά Αεράτα.

Η ανακοίνωση :

“Η Καστοριά συμφώνησε με τον επιθετικό Νίκο Ντινόπουλο.

Μια μεταγραφή στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου είχαμε στην Καστοριά, η οποία απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Ντινόπουλο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την επιθετική της γραμμή.

Ο Νίκος Ντινόπουλος που έχει γεννηθεί στις 11/03/1996, στα Γρεβενά, έχει ύψος 1.86 m και βάρος 76 Kgr. κι αγωνίζεται τόσο στη θέση του κεντρικού επιθετικού, όσο και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Παρακάτω παραθέτουμε την ποδοσφαιρική πορεία του Νίκου Ντινόπουλου, η οποία έχει ως εξής:

2011-2013: Γρεβενά Αεράτα
2013-2015: Ολυμπιακός Βόλου
2015-2016: Θύελλα Φιλώτα
2016-2018: Νάουσα
2018-2019: Τηλυκράτης (α΄ εξάμηνο) – Πιερικός (β΄ εξάμηνο)
2019-2022: Α.Ε.Π. Κοζάνης
2022-2023: Ολυμπιακός Βόλου

Μετά τη συμφωνία του με την Καστοριά, ο Νίκος Ντινόπουλος δήλωσε τα εξής;

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φορέσω την φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι η Καστοριά. Ευχαριστώ πάρα πολύ, τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου κι υπόσχομαι ότι δεν θα τους διαψεύσω. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να συνδράμω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας για την τρέχουσα χρονιά κι ελπίζω ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου μαζί θα μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο”.

Νίκο Ντινόπουλε, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected