Κατηγορίες
Διάφορα

Η Κοζάνη αποχαιρετά τον 31χρονο Θωμά που σκοτώθηκε ακαριαία με τη μηχανή του στη Βέροια

Ένας 31χρονος από την Κοζάνη, έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής 27/10 σε τροχαίο δυστύχημα στο Τμήμα Βέροιας – Κλειδίου, ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Κουλούρας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Kozan.gr, πρόκειται για τον Θωμά Κατσανίκο, λάτρης των μηχανών μεγάλου κυβισμού. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος ο οποίος προπορευόταν του φίλου του, φάνηκε να χάνει τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του και προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο του δρόμου.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη και μοιραία για τον 31χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του ακαριαία….Παρά τη σύγκρουση, η μηχανή συνέχισε να κινείται μόνη της και σταμάτησε τουλάχιστον 500 μέτρα από το σημείο της πρόσκρουσης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τροχαίο

Σήμερα (27 Οκτωβρίου 2023) και ώρα 10.00 περίπου, στο 263,5 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου οδηγού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected