Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Βαθμολογική ανάσα για τον Αετό Βαρβάρας, 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

Σπουδαία νίκη, τόσο βαθμολογικής όσο και ψυχολογίας για τον Αετό Βαρβάρας.

Η ομάδα της Χαλκιδικής επικράτησε με 2-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, με τον Χρήστο Ζαρογιάννη να τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Μάλιστα, ο νεαρός τεχνικός επέδειξε σεβασμό στον ομόλογό του Σταύρο Κωστογλίδη (ήταν εκτός λόγω προβλήματος υγείας), επιλέγοντας να καθίσει κι αυτός εκτός πάγκου.

Κορυφαίος του αγώνα ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 43ο λεπτό και στο 67ο αντίστοιχα.

Οι “κυανόλευκοι” θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ στη συνέχεια, καθώς κατέγραψαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Ακένα και Σούκια, ενώ οι πρωταθλητές Χαλκιδικής είχαν δοκάρι με τον Μπόμπορα στο 76′.

Συνθέσεις

Αετός Βαρβάρας : Πασχάλης, Τσιότρας, Βούρτης, Παπαγεωργίου, Σαούλης, Βλαχάκης, Κωτάκης Δ.Α. (85′ Μιχαηλίδης Γ.), Αγαπητός (71′ Παπαδημητρίου), Κεχαγιάς (76′ Πολυζωΐδης), Πετάλι (71′ Μαραγκός),  Ιμπραΐμ (46′ Μπόμπορας).

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Μεντί (75′ Ακένα), Λέκα, Τότσκα, Νιογκάνα, Σούκιας, Ζούρκος (46′ Μουστάκας), Γιαγτζίδης (46′ Τέγος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected