Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς της Εθνικής Γυναικών : Δηλώσεις Αλέξανδρου Κατηκαρίδη και Βεατρίκης Σαρρή (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, και η μεσοεπιθετικός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών, Βεατρίκη Σαρρή, μίλησαν για τον δεύτερο στη σειρά αγώνα με την Ουκρανία στο γήπεδο του ΟΦΗ (Τρίτη 31/10/2023, 17:00, τυπικά γηπεδούχος η Ουκρανία) για το WNL.

“Όλοι στο γήπεδο, όλοι μαζί για τη νίκη”!

Η Εθνική Γυναικών πραγματοποίησε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα με την -τυπικά γηπεδούχο- Ουκρανία. Η Δανάη Σιδηρά, η Ηρακλειώτισα της Ομάδας, απηύθυνε κάλεσμα στους συμπολίτες της να γεμίσουν το γήπεδο του ΟΦΗ και να βοηθήσουν την Εθνική να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Women’s Nations League. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Η Σιδηρά και η Σοφία Κόγγουλη, φαίνεται πως ξεπερνούν τους τραυματισμούς από το προηγούμενο ματς και το πιθανότερο είναι ότι θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε αυτό της Τρίτης 31 Οκτωβρίου (17:00).

Η έμπειρη αμυντικός απηύθυνε το ακόλουθο κάλεσμα στους φιλάθλους:

“Είμαι η Δανάη Σιδηρά και αγωνίζομαι στην Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών πάνω από 10 χρόνια. Είμαι Ηρακλειώτισα και απευθύνομαι στους συντοπίτες μου και σε όλους τους φιλάθλους της Κρήτης για να τους ζητήσω να έρθουν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 17:00 στο γήπεδο του ΟΦΗ για να μας στηρίξουν στο δεύτερο παιχνίδι μας με την Ουκρανία, όπως έκαναν την περασμένη Παρασκευή -και ακόμη περισσότερο. Μας δώσατε μεγάλη χαρά και μας συγκινήσατε. Προσωπικά ένιωσα περήφανη για την πόλη μου και σας ζητώ να το επαναλάβετε. Όλοι στο γήπεδο, όλοι μαζί για τη νίκη”!

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 2, 3, 7Α και 7Β του γηπέδου του ΟΦΗ.

Ο όμιλος της Εθνικής Γυναικών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected